למה? עשית את זה עם ליווי כמו שהן אומרות?כתבו בחכמת נשים שזה בעצם הרבלייף, עם שם יותר 'מגניב'...
שורף הרבה כסף, לא ראיתי תוצאות מאוד משמעותיות....
אל תצטערי שאין לך אפשרות לראות בחכמת נשים, כי לא כתוב על זה כלום שם. רק ציינו שזאת הדיאטה.למה? עשית את זה עם ליווי כמו שהן אומרות?
זה מאד קשה?
חבל אין לי אפשרות לראות בחכמת נשים
את לא טועה?למה זה קשור להרבלייף, קראתי עליהם במגזין "בוסתן" ואני מקבלת מהם מדי פעם מיילים, לא נראה לי שיש קשר להרבלייף, אם אינני טועה הם לא עובדים עם תוספים וכו' אלא יותר בקטע של אוכל בריא .כתבו בחכמת נשים שזה בעצם הרבלייף, עם שם יותר 'מגניב'...
שורף הרבה כסף, לא ראיתי תוצאות מאוד משמעותיות....
אז למה מירה אומרת בצורה כ"כ בטוחה שתוך מקסימום שנה ורבע אני הגיע למשקל הרצוי בצורה הנכונה והבריאה ואז כמובן שלא מעלים את המשקל חזרהאל תצטערי שאין לך אפשרות לראות בחכמת נשים, כי לא כתוב על זה כלום שם. רק ציינו שזאת הדיאטה.
עשיתי את זה.
עם ליווי צמוד צמוד כולל הכל!!!
במשך חצי שנה, ירדתי מאוד מעט, והוצאתי מ-ל-א כסף.
לא הייתי ממליצה.
אני לא אמרתי את זה.את לא טועה?למה זה קשור להרבלייף, קראתי עליהם במגזין "בוסתן" ואני מקבלת מהם מדי פעם מיילים, לא נראה לי שיש קשר להרבלייף, אם אינני טועה הם לא עובדים עם תוספים וכו' אלא יותר בקטע של אוכל בריא .
את לא טועה?למה זה קשור להרבלייף, קראתי עליהם במגזין "בוסתן" ואני מקבלת מהם מדי פעם מיילים, לא נראה לי שיש קשר להרבלייף, אם אינני טועה הם לא עובדים עם תוספים וכו' אלא יותר בקטע של אוכל בריא .
אני כתבתי את זה בחכמת, ואני יודעת בוודאות שזה הרבלייף.אני לא אמרתי את זה.
כתבתי שמישהי כתבה בחכמת שזה זה.
לא יודעת אם זה נכון.
התייחסתי בהנחה שזה נכון.
אם לא, אז קבלו ביטול. אני דיברתי על הרבלייף.
אם בדקתם וזה לא זה, אז תבררו מחדש.
בהצלחה.
אחרי שמקבלים את המדריך, מיד מקבלים "מתנה":מה זה יודעת בוודאות? עשית את זה? נתנו לך את המוצרים של הרבלייף?
הנה קישור שהם שלחו לי, תבדקי ותראי שאין קשר בכלל להרבלייף!
מה זה ההרבלייף המדובר?אחרי שמקבלים את המדריך, מיד מופיע: "מתנה":
הרשמו עכשיו לפגישת יעוץ מקיפה
(בשווי 350 שקלים) במתנה!
ההטבה תקפה ל10 הפונים הראשונים!
"בפגישת יעוץ במתנה" מגלים שזה הרבלייף.
(סה"כ יצירתיות כדי למשוך עליהם אנשים...)
מוכרות תוספי תזונה?אני עשיתי את הדיאטה הזו וירדתי 14.5 ק"ג בחמישה חדשים.
בלי רעב ובלי הגבלות מיוחדות.
הליווי הצמוד עזר לי מאוד וכן העקרונות.
אני חושבת שהן מעולות!
מוזר, אני קיבלתי את המדריך שלהן לפני יותר מחודש, ולא קיבלתי מאז שום "מתנה" כמו שאת אומרת, רק מדי פעם שולחים מייל עם טיפים וכד', תבדקי טוב אם את לא מתכוונת למשהו אחר, חבל סתם ללכלך.אחרי שמקבלים את המדריך, מיד מקבלים "מתנה":
הרשמו עכשיו לפגישת יעוץ מקיפה
(בשווי 350 שקלים) במתנה!
ההטבה תקפה ל10 הפונים הראשונים!
"בפגישת יעוץ במתנה" מגלים שזה הרבלייף.
(סה"כ יצירתיות כדי למשוך עליהם אנשים...)
לא מלכלכת.מוזר, אני קיבלתי את המדריך שלהן לפני יותר מחודש, ולא קיבלתי מאז שום "מתנה" כמו שאת אומרת, רק מדי פעם שולחים מייל עם טיפים וכד', תבדקי טוב אם את לא מתכוונת למשהו אחר, חבל סתם ללכלך.
זה עם תוספים?אני עשיתי את הדיאטה הזו וירדתי 14.5 ק"ג בחמישה חדשים.
אני חושבת שהן מעולות!
איזה דיאטה fitfive של יונית ומירה? זה היה עם מוצרים של הרבלייף?אני עשיתי את הדיאטה הזו וירדתי 14.5 ק"ג בחמישה חדשים.
אני חושבת שהן מעולות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: