שיחה ממספר 0972000000000+

מצב
הנושא נעול.

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום
איך עושים את זה?.?? מה האופציה
היה פה אשכול בנידון,
אני אנסה לחפש...

עריכה:
אמנם פה לא הצלחתי למצוא, אבל מצאתי בכמה אפשרויות.
זה מיועד בדיוק בשביל מטרות לא ראויות כהנ"ל...:cool:
לעבוד על אנשים, לצחוק, להפחיד וכו'.
לכן בחרתי לא להעלות.

נערך לאחרונה ב:

דיסק שרוט

משתמש מקצוען
מה קורה אם אני חוזר למספר אבל עם המפעיל הבינלאומי שלי שיש לי בו תוכניות

A052

משתמש סופר מקצוען
בכל מקרה אין מס' כזה של רק אפסים, גם מה שדובר בתקשורת היה קידומות אמיתיות של מפעילים בחול ולא סתם מספרים ריקים.
וכאן זו גם קידומת של הארץ, נסו לחייג בלי הקידומת 972, אלא רק 9 אפסים ותשמעו שלא הגעתם לשום מקום.
זו סתם הטרדה של עשרות או מאות מנויים לריק.

ILSK

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אני בפלאפון וגם קיבלתי את השיחה הזאת

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בכל מקרה אין מס' כזה של רק אפסים, גם מה שדובר בתקשורת היה קידומות אמיתיות של מפעילים בחול ולא סתם מספרים ריקים.
וכאן זו גם קידומת של הארץ, נסו לחייג בלי הקידומת 972, אלא רק 9 אפסים ותשמעו שלא הגעתם לשום מקום.
זו סתם הטרדה של עשרות או מאות מנויים לריק.
אני ראיתי את זה על הפלאפון של אשתי ולא האמנתי...

shak10

משתמש מקצוען
אני גם קבלתי, אבל אני לא נוהגת לענות למספרים משונים ולכל המספרים שמתחילים ב07, (גם למספרים אחרים אני לא תמיד עונה) אז כל מי שמתקשר אלי שיקח את זה בחשבון...

A052

משתמש סופר מקצוען
עכשיו אני חושב שאולי זו כן הונאה רק מעט מתוחכמת יותר, כי ייתכן שזה ממדינה שהקידומת שלה זה 09 או097, וה2 והאפסים זה כבר המס' המקומי.

גיטי 123

משתמש סופר מקצוען
972+ זה הקידומת שלנו... כאן בישראל.
מה פשר ה0? זה כבר עוד שאלה.

עילום

משתמש מקצוען
D I G I T A L
גם אני קיבלתי כמה פעמים במשך השבוע האחרון
טוב לדעת

מעט מן האור

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
hamas-1_g.jpg

הסמסים, איך מצאו מספרים של ישראלים?

זה קשור גם לחיוגים ממספרי ה-0000. מדובר בדרך כלל בחיוגים מחו"ל שאינם מזוהים. המפעילים הבינלאומיים שמקבלים שיחה לא מזוהה משנים את המספר לשיחה שמתחילה לכמה אפסים ושלוש ארבע ספרות.

מדובר בשיחות שמגיעות משירות תוכן שיושב בחו"ל. אין זה אומר שלמי ששלח את הסמס או התקשר היה את המספר האישי של הנמען. העובדה שהם הגיעו למשתמשים ישראלים לא אומרת שהם עבדו עם רשימה מסודרת. השיחות האלה מגיעות ליעדים בישראל במהלך כל השנה, לא רק מהחמאס אלא גם מחברות ששולחות סמסים לשיווק מוצרים. מה שנקרא - ספאם.

ספק התוכן שיושב בחו"ל מפעיל מכונת חיוג אוטומטית שפשוט מחייגת לכל מספר אפשרי עם קידומת ישראלית. לרוב הם מחייגים למספרים שבכלל לא קיימים. נגיד שב-30 אחוז מהמקרים הם כן מגיעים למשתמש. אז אם אתה מחייג למאה אלף, תגיע ל-30 אלף משתמשים אמיתיים".

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה