דרוש מידע שידור חי לווית הגר"ח

מצב
הנושא נעול.

מס

לצרכי מס בארה"ב
מנוי פרימיום
1647772953968.png
1647772970584.png
1647772974948.png
1647772983427.png

חיים דוביד

משתמש סופר מקצוען
מתוך הספד הגרי"ג אדלשטיין שליט''א
מרא דארעא דישראל, אין גברא רבה כמוהו בכל העולם

מה אנחנו צריכים לעשות?, כל אחד צריך קצת להוסיף ביראת שמים, יש בזה הרבה מדרגות, כל אחד יוסיף קצת, לעסוק בספרי מוסר, לקבוע את עצמו, ביקורת עצמית, לפשפש במעשיו, כל רגע ורגע צריך השגחה והשפעה וסייעתא דשמיא שלא להכשל
ספר מוסר שמשעמם לא משפיע, אם הוא מעניין הוא משפיע, פרק מעניין משפיע, זה מה שצריך כנגד היצר הרע
אין שיעור למה שכולם חייבים לו
מי שלומד מוסר בקביעות, הבית שלו נהיה מאושר, אשריך בעולם הזה וזה זכות גדולה מאוד שאנחנו יכולים לעשות לנפטר הגדול

נערך לאחרונה ב:

מס

לצרכי מס בארה"ב
מנוי פרימיום
מביאים אלונקה וציוד רפואי. בשורות טובות
1647773631293.png
1647773640005.png

1647773609128.png

חיים דוביד

משתמש סופר מקצוען
הרב יצחק זילברשטיין
הבה נחרוט על ליבנו את דברי מרן ראש הישיבה
כתוב וכל בית ישראל יבכו את השריפה אשר שרף ה'
אומר הנצי"ב הכתוב בא ללמדנו, מי שיש לו צער וכאב, השעה הראויה לבכות היא כאשר המת מוטל לפנינו
עכשיו שהמת מוטל לפנינו, עכשיו רוחו של הקב''ה רצויה, ואפשר לבקש, זה צריך בנים זה צריך רפואה, זה צריך פרנסה, זה צריך הצלחה, זה צריך שלום בית, זה צריך נחת מהילדים, רבותי בואו נבכה כעת כשהמת לפנינו, השעה היא שעת רחמים, הקב"ה הוא מלא רחמים, בואו יקירי, כל אחד יבכה על הצרה שלו, לא חסר צרות לא חסרות כאבים לא חסר על מה לבקש, רבותי בואו ננצל את השעה הזו שהמת הנעלה נמצא לפנינו, עכשיו זה שעת רצון, בואו נבכה, בואו נקבל על עצמינו, נחזור בתשובה שלימה, זה עת רצון
והקב"ה יעזור
רוצה אני עוד להוסיף דברים נוראים, הגמ' מספרת, על רבי פרידא, שתלמידו לא הבין עד שלימדו ארבע מאות פעם, ופעם אחת לא הבין גם אחרי הארבע מאות פעם, ולימדו רבי פרידא שוב ארבע מאות פעם, יצאה בת קול ואמרה, או שאתה תחיה ארבע מאות שנה, או שאתה וכל הדור תזכו לעולם הבא וביקש עולם הבא
אומר המהר"ל, צריך לתפוס קצת מאותו צדיק, אצל יוסף כשהבטיח פרנסה היו צריכים לתפוס קצת ממידת היסוד
רבותי נמצא כאן לפנינו אדם שיש בו את כל המעלות, בואו נתפוס את זה וגם אנחנו נזכה לחיים טובים ולשלום
ותהא נשמתו צרורה בצרור החיים
ויגן בעדנו
אשכול הכופר הזה יכפר בעדנו, והקב"ה יעזור לנו

מים רבים

משתמש מקצוען
D I G I T A L

תמונות

משתמש פעיל
ניסיתי להיכנס בקישור שהבאת לי אבל הוא כותב לי שגיאה בדף , מוזר
לי זה כל הזמן נעצר בקישור הזה https://www.c-live.co.il/archives/34791 זה משהוא נוראי

קוויק

משתמש מקצוען

מס

לצרכי מס בארה"ב
מנוי פרימיום
1647775044357.png
1647775079690.png

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה