אוקי רק תוריד לו טיפה את האפקט שישמע יותר קשה ואמיתי..חליל צד
הסאונד של pax 4
אוקי רק תוריד לו טיפה את האפקט שישמע יותר קשה ואמיתי..חליל צד
הסאונד של pax 4
לפני הכול, ביצוע מטורף סדרות אקורדים גיטרות ופסנתרים מהירים חסרי מתחרים, בקיצור כמו שאמר מי שאמר -"אבי דרור". אבל, אחרי הביצוע עצמו שהיה מושלם, יש לי כמה הערות מבחינת החומר, ולדוגמא החליל הסאונד אולי בבסיס טוב, אבל הריוורב מוגזם והרס לי את האקוסטיות של הפלייליסט והזכיר לי שזה אדם אחד שיושב על כלי חשמלי. וכן הסנרים קצת אורגניים מדי וחסר קצת טאצ' ואקראיות (מסתמא אתה מבין למה אני מתכוון). ולגבי הגיטרה, יש לך בPA4 סאונדים הרבה יותר טובים שההתפרעויות שלך היו נשמעות הרבה יותר עשירות אם הייתי משתמש בהם. ולפרפקציוניסט כמוך מוזר שאין עדיין דגימות משובחות. אבל אולי תקבל אותן מעדי כפרס לזוכה בקלידנים...חליל צד
הסאונד של pax 4
זה וידיאו ?הנה קישור המחרוזת לדרייב mp4מחרוזת פסח אא דויטש & דור אסרף.mp4
drive.google.com
הכל נכתב לך משמאל לימין נא לתקןלפני הכול, ביצוע מטורף סדרות אקורדים גיטרות ופסנתרים מהירים חסרי מתחרים, בקיצור כמו שאמר מי שאמר -"אבי דרור". אבל, אחרי הביצוע עצמו שהיה מושלם, יש לי כמה הערות מבחינת החומר, ולדוגמא החליל הסאונד אולי בבסיס טוב, אבל הריוורב מוגזם והרס לי את האקוסטיות של הפלייליסט והזכיר לי שזה אדם אחד שיושב על כלי חשמלי. וכן הסנרים קצת אורגניים מדי וחסר קצת טאצ' ואקראיות (מסתמא אתה מבין למה אני מתכוון). ולגבי הגיטרה, יש לך בPA4 סאונדים הרבה יותר טובים שההתפרעויות שלך היו נשמעות הרבה יותר עשירות אם הייתי משתמש בהם. ולפרפקציוניסט כמוך מוזר שאין עדיין דגימות משובחות. אבל אולי תקבל אותן מעדי כפרס לזוכה בקלידנים...
תעשה רענון זה יסתדרהכל נכתב לך משמאל לימין נא לתקן
אני קשור לעניין?הכל נכתב לך משמאל לימין נא לתקן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: