לא יודע מה להגיד18:00
כבר היה!!
הכל חסום לי, למה?
נטפרי!!
גם זה עדיין לא פעיל
לא יודע מה להגיד18:00
כבר היה!!
הכל חסום לי, למה?
נטפרי!!
גם זה עדיין לא פעיל
חסום!!
כנראה עוד לא התחילו השידורים כי הקישורים ששמתי מקודם הם פתוחים לי הפורום של נטפריחסום!!
יש משהו שפתוח בנטפרי?
אצלי כתוב חסום בגלל הגדרות קהילה!זה לא חסום זה עדין לא פעיל...
שניהם לא פעילים
רואים, מתפללים מנחה.שם שומעים ולא רואים את בצלאל קאהן מדווח שאנשים תפסו את המקומות של אנשי התקשורת באירוע של באיאןעֻלּוּ וְאִתְכַּנְּשׁוּ לְבֵּי הִילּוּלָא דרשב"י: צפו במשדר המרכזי - רדיו קול חי
רבנים ואישי ציבור התארחו באולפן השקוף של "קול חי" בשידור חי, מ-20 בערב ועד 05:00 לפנות בוקר, מההילולא המרכזית של רשב"י בהר מירון: מעמד ההדלקה של בויאן, מוקדי ההדלקות, השמחה והתפילה בכל המתחמים - באירוע היהודי הגדול בעולםwww.93fm.co.il
אולי הוא שכח שהמקרופון פתוח
שנה שעברה לא היה כזה קהל וכזה קצת שוטריםבאתר של קול חי רואים, אני לא יודע אם זה מהשנה או שנה שעברה
מסך מפוצל, רואים גם את הנחת השמן למדורהרואים, מתפללים מנחה.
18:00
כבר היה!!
הכל חסום לי, למה?
נטפרי!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: