מנסיון, אצל גרושות הקטע הזה קל יותר, כי הן התנסו בחיים ורוצות בעל מסודר כלכלית.בעזרת ה', עושים השתדלות.\כל הצעה מקרבת, וקיבלתי כמה ברורים למייל, אבל שוב "רוצה בחור לומד"
אולי תחשבו על הכיוון.
ותזכרו שעדיף גרושה מוצלחת מרווקה לא מוצלחת...
מנסיון, אצל גרושות הקטע הזה קל יותר, כי הן התנסו בחיים ורוצות בעל מסודר כלכלית.בעזרת ה', עושים השתדלות.\כל הצעה מקרבת, וקיבלתי כמה ברורים למייל, אבל שוב "רוצה בחור לומד"
השאלה מה את קוראת שמור.אלו מקומות קיימים בכלל לבחור שרוצה לעבוד במסגרת שיוכל לשמור על עצמו..? חוץ מסופר סתם וכדומה. אשמח לדוגמאות..
מנסיון, אצל גרושות הקטע הזה קל יותר, כי הן התנסו בחיים ורוצות בעל מסודר כלכלית.
אולי תחשבו על הכיוון.
ותזכרו שעדיף גרושה מוצלחת מרווקה לא מוצלחת...
יש בחורים שעובדים בעסק של ההורים יש זמרים קלידנים, עובדים בחברות הפקה וכו'אלו מקומות קיימים בכלל לבחור שרוצה לעבוד במסגרת שיוכל לשמור על עצמו..? חוץ מסופר סתם וכדומה. אשמח לדוגמאות..
אפשר לשאול מה השם של המפעל בצאנז?יש בחורים שעובדים בעסק של ההורים יש זמרים קלידנים, עובדים בחברות הפקה וכו'
לישיבת צאנז בנתניה יש הסכם עם מפעל שמנוהל ע"י יהודי חרדי שלוקח עובדים בחורים מהישיבה.
העבודות הללו הם בסביבה גברית חרדית בלבד.
הם לא בחורים של הברזלים לבושים בלבוש חסידי מלא ולרובם יש פלאפונים כשרים.
אם זה למישהו ספציפי אוכל לתת את המידעאפשר לשאול מה השם של המפעל בצאנז?
אני חייבת להבהיר שאני לא מדברת על כלל הבחורות, ברור ומובן הרצון שהבחור יהיה מישיבה, וגם אני ירצה בחור מישיבה כשיגיע הזמן (אני רווקה בת 22 שמחכה יפה בתור).נכתב ע"י post: 6333097:בדכ מי שיוצא לעבוד זה היה ברור לשניהם קודם
זה מאד לגיטימי מצד בחורה לרצות בחור שכרגע לומר, ובהמשך אם ירצה יצא לעבוד
בחור שכבר עובד ודאי יותר קשה לו להישמר מבחור בישיבה
ממש ממש ממש לא נכון!!!!! יש בחורות שגדלות בבית עם מצב כלכלי קשה , והן לא רוצות לחיות ככה גם בבית שהן מקימות, אז כן, הן בחורות טובות ואיכותיות ומבינות של"בית של תורה" יש עוד צדדים חוץ מלשבת וללמוד כל היום.בחורה שרוצה מראש עובד היא מודרנית מאוד בדר"כ על סף הקלקול.
בעיה רצינית מאוד!ואיך מסתדרים ככה כלכלית?? אם הוא לא יעבוד בכלל..
לא התכוונתי לירידה מהדת אלא בחורה עם סמארטפון לבושה קצר ומתעניינת בתכנים חילונים.מסכימה לגבי המודרנית
אבל למה על סף קלקול ח"ו?
אמירה גורפת ולא נכונה לכלל האוכלוסיה החרדית.בחורה שרוצה מראש עובד היא מודרנית מאוד בדר"כ על סף הקלקול.
מעולה אז תביאי שמותממש ממש ממש לא נכון!!!!! יש בחורות שגדלות בבית עם מצב כלכלי קשה , והן לא רוצות לחיות ככה גם בבית שהן מקימות, אז כן, הן בחורות טובות ואיכותיות ומבינות של"בית של תורה" יש עוד צדדים חוץ מלשבת וללמוד כל היום.
הן כן רוצות לחיות פחות בדחקות ובלחץ כספי כל הזמן.
יש בנות טובות מאוד אבל שבבית שלהם מאוד מקובל שיוצאים לעבוד, והן לא רואות בזה בעיה כלשהי. (סלחו לי שאני מעיזה להגיד את זה כאן, אבל מלבד לימוד יש עוד דברים שצריך להיות אצל בן אדם)
בעיה רצינית מאוד!
או שבסוף אין ברירה כולם חושקים שיניים והבחור יוצא לעבוד.
או שהאישה קורעת את עצמה להביא כסף
או שהם חיים בפשטות ובצמצום.
תני שמות בבקשה!יש בנות טובות מאוד אבל שבבית שלהם מאוד מקובל שיוצאים לעבוד, והן לא רואות בזה בעיה כלשהי.
האשכול זה מתחנן תביאו שמות של בחורותאמירה גורפת ולא נכונה לכלל האוכלוסיה החרדית.
תופתעי כשם שאני הופתעתי, יש הרבה סיבות היכולות לגרום לבחורה לרצון הזה. ולא כאן המקום לפרטן.
(ובסוגריים. יש בכך הרבה מן היושרה. לא לצפצף בחור ישיבה ולאחר כחודשיים או אפילו שנה להיות הגורם לשינוי הסטטוס)
דיברתי כמובן על לצאת לעבוד אחרי החתונה, לא בתור בחור...מעולה אז תביאי שמות
יש לי רשימה של בחורים
בת כמה?אני מכירה בחורה ליטאית פתוחה מחפשת בחור עובד או לומד ברמה גבוהה (משפטיים /הייטק וכד')
בדיוק על זה אני מדברת.אני מכירה בחורה ליטאית פתוחה מחפשת בחור עובד או לומד ברמה גבוהה (משפטיים /הייטק וכד')
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: