דרוש מידע שידוך שובר שיגרה~~😏

ליפא העגלון

משתמש פעיל
פרסום וקופי
יש לי דוד שהוא גם דוד שלי וגם דוד של אבא שלי...
נראה מי מצליח להבין איך זה הגיוני;)
(בלי זיווג שני וכדו')
טוב, זה די פשוט...
אחיה הקטן של סבתא שלי (מצד אבא) התחתן עם אחותה הגדולה של אמא שלי
טוענים אצלנו במשפחה שבחתונה של האחות הגדולה, ההורים שלי (שהיו אז בני 5-6) שיחקו ביחד כל החתונה:)

שואלת.

משתמש פעיל

פלאי הבריאה

משתמש צעיר
בעירינו ערד הקטנה ישנם שני סיפורים כאלו מהשנים האחרונות של אלמן שהתחתן עם גיסתו הבחורה,
לפני כ 10 שנים היה מדובר באישה צעירה כמה חודשים לאחר החתונה שנהרגה מתאונת דרכים, והאלמן התחתן עם גיסתו הבחורה, ביום השלושים נסגר השידוך,
מקרה נוסף קרה לפני שנתיים כשאישה צעירה נפטרה ל"ע מהמחלה, והותירה אחריה 4 יתומים, גם במקרה זה האחות הבחורה של הנפטרת התחתנה עם האלמן,

elishir

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
-השידוך המשולש-
סיפור שקצת קשה להסביר
3 משפחות ארסו באותו יום בינם לבין עצמם.
סה"כ 3 זוגות התארסו באותו יום!
לכל אחד יש בן ובת, והם ארסו עם 2 המשפחות השניות.
לדוגמא כהן לוי ושטרן
הבן של כהן התארס עם הבת של לוי והבת של כהן עם הבן של שטרן
וככה בדיוק אותו דבר עם לוי ושטרן.
מקווה שהבנתם ;)
(מתוכם אח ואחות של בעלי)

גיבסנית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אמא של הבחור הציעה לבחורה עבודה דרל מייל קבוצתי
בסוף היתה טעות מביכה והמשרד היה לא לעניין, האמא התנצלה לבחורה והן התחילו לדבר (הבחורה חשבה שהאמא בערך בגיל שלה)
יום אחד היא שאלה אותה אם במקרה היא מכירה שידוך לבן שלה, והסוף היה שהיא בעצמה נפגשה והתחתנה איתו

120161

משתמש מקצוען
סוליקה ממרוקו ( לא ה"ללה" ) מספרת לנכדיה שחזרה לסמינר מחופשת פסח עמוסה במזוודות ועשתה דרכה ברכבת הנוסעת לילה שלם למחוז חפצה.
בהגיעה לעיר טנז'יר בו למדה התקשתה לרדת עם מזודותיה, בחור ישיבה מרשים ניגש לעזור לה .
כדרכם של בני תורה לא החליפו מילה רק נענוע ראש קל...
בהגיעו הביתה הבחור סיפר לאמו שעזר לבת מהסמינר לרדת מהרכבת.
אמו התרגשה לשמוע שהרי כעת חזר מנסיעה לעיר מקנס לקיים הקבלת פני מנהיג הדור הרב רפאל ברוך טולדאנו ברגל.
שם הוא ביקש ברכה לזיווג הגון בקרוב והרב הושית לו שני תמרים (במקום אחד כנהוג) כסימן שיתן לכלתו בקרוב .
סבתא מיד שלחה לברר מי היתה הבחורה בהיותה בטוחה שזה סימן שזה הזיווג המיועד לבנה חביבה .
הארוסין והחתונה נחוגו בחגיגיות רבה ובשמחה.

120161

משתמש מקצוען
בחור ישיבה מוכשר וירא שמיים לומד ומלמד היה בעל שאיפות ותכניות יוצאות מן הכלל
לא נאריך ביוזמות המיוחדות אבל כך היה שמגיל 20 עסק בהקמת ישיבות ומסגרות ועידוד צעירים ועוד...
ההורים חששו מאד שבת סמינר רגילה לא תכיר ולא תעריך את היהלום הזה
היו הצעות טובות והאם ניסתה להסביר לשדכנית ולכל המציעים את המצב - כולם לא חזרו...
ההורים התפללו לרוות נחת וחיכו לנס...
בינתיים אברך חשוב פגש את הבחור וכאר התברר יחוסו הנכבד התרגש לפגוש בו ולהכיר אותו ומיד אמר שיש לו בת.
ההורים שמחו שיש מישהו שמעריך את הבן ובררו על הבחורה שלמדה בסמינר חשוב וכל הבירורים היו טובים.
הוחלט על פגישה הראשונה, זו היתה טובה וקבעו פגישה נוספת
בלי להכנס לפרטים הפגישה השניה היתה ממש לא מוצלחת בלון המעטה.
הבחורה מצידה היתה בסדר גמור אבל הבחור - "מעשה שטן" - מצידו הכל השתבש והבחורה קיבלה רושם שונה מהמציאות.
כבר לא היה מה לעשות היא לא הסכימה להמשיך (יתכן שפרשה - בצדק- כזלזול מצדו והוא אדם מתחשב במיוחד) .
אבא שלה הצטער מאד
וההורים כבר קיוו לנחת הצטערו יותר מהרגיל כל האוירה נעכרה לזמן לא קצר.
והנה כעבור חצי שנה
הבחורה היקרה הזו פונה בעדוד אביה הצדיק ומציעה לאם הבחור את חברתה.
אותה חברה מיוחדת תמיד אמרה שהיא רוצה בן תורה עם חזון ויוזמה ויצירתיות (בדומה לאישיותה היצירתית והנועזת)

הסיבה שאני מספרת סיפור כזה אישי ופרטי היא בכדי לעודד חברים וחברות ידידים ומכרים להציע לחבריהם הצעות שידוך - צריכים יוזמה ואומץ ועם זאת זו מצווה עצומה !

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
שכחתי סיפור בהשגחה פרטית מופלאה. על אחי וגיסתי המיוחדים:
מישהי שאמא שלי מכירה אבל לא בקשר כזה קרוב. מתקשרת אליה, ואז היא אומרת לה אוי בטעות, תיכננתי להתקשר למישהי אחרת בשמך... אז מה קורה? מה חדש? ואמא שלי מספרת לה שמחפשים זיווג ל-3 בני משפחתי 2 בנות ובן.
ממשיכות לפטפט ואז היא אומרת לה- יש לי רעיון יש פה משפחה שהתיתמה לא מזמן משפחה מיוחדת נראה לי שהם מתאימים למה שאת מחפשים.
ואכן כך נסגר השידוך. כלה מדהימה שקיבלנו בדרך אגב, משיחה שהגיעה בטעות!!
(יכולה לכתוב פרטים אמיתיים אם צריך)

ניק 20238

משתמש פעיל
בחור נזרק מהישיבה שלו, לא נפרט מדוע ניסה להתקבל לישיבה אחרת, דיבר עם המשגיח של הישיבה שהוא רצה להתקבל והוא תיאם איתו שהם יפגשו באיזה בית כנסת מרכזי בירושלים בשעה XXX,
הבחור הגיע לבית מדרש בשעה הנקובה והמשגיח היה באמצע לדבר עם חבר מחו"ל שיש לו בן בישיבה ההיא ואז המשגיח אמר לחבר שיחכה כמה דקות כי הוא צריך לדבר עם הבחור, החבר שאל מה הסיפור והמשגיח סיפר לו על התעלול שהוא עשה בישיבה הקודמת...,
לאחר השיחה עם המשגיח אמר לו המשגיח שהוא יכול כבר באותו היום בלילה להגיע לישיבה ואז אמר החבר שהוא נוסע בלילה לבקר את בנו בישיבה והוא יכול לקחת את הבחור ברכבו ואכן כך היה,
במהלך הנסיעה החבר שוחח עם הבחור ושאל אותו בין היתר מי הוא, איפה הוא גר וכו',
כמה ימים אחר כך נסגר שידוך בין ביתו של החבר לבחור, התברר שהחבר חיפש לביתו חתן לעבעדיג עליז ושמח וקופצני וכו' וכששמע על התעלול שהבחור עשה זה ממש מצא חן בעיניו וכו'.............................

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
לפני 20 שנה סיפרו על בחורה שלא התקבלה לסמינר
הרב שלהם עודד את המשפחה והציעה שהבת תלך ללמוד מקצוע ושתתפלל כל הזמן על חתן צדיק עם מידות טובות.
כשהגיעה לגיל המתאים האבא הלך לישיבה וברר על בחורים. וכשמצא בחור כלבבו פנה בעצמו לאבי הבחור וסיפר את השתלשלות העניינים.
בררו עם הבחור את דעתו והוא התעניין לשמוע תאריכים מדויקים מתי היתה אמורה להיכנס לסמינר ובמקום זה התחילה להתפלל על חתן.
הוא סיפר בהתרגשות שבאותה תקופה היה לו רפיון והיה לו מאד קשה. וביום בהיר נכנס לו חשק גדול ללימודים והוא ראה הצלחה לא רגילה.
ורמובן הסכים לשידוך.

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
אגב, להתחתן עם אחיינית זה מצוה.
האמרי אמת היה בזיוו"ש חתן של אחותו, שהייתה גם אחות שלו, גם מחותנת שלו, וגם שוויגער שלו.
למתקדמים:
היא גם הייתה אחות של מחותנו (הרה"ק משה בצלאל אלטר)
אחות של מחותנתו (הרבנית מבנדין)
מחותנת של מחותנתו (היא גם הייתה מחותנת של אחותה מבנדין)
דודה של מחותנו (ר' מוטל אלתר)
מחותנת של אחותו (הרבנית מבנדין הנ"ל)
ועוד.

חניס

משתמש צעיר
סיפור אמיתי לגמרי- מכירה משהי שחברה טובה שלה התארסה, ובסוף האירוסין, בשעה 23:45 היה רגע שהיא נשברה, והיה לה ממש קשה, היא עמדה בפינה בצד, והתפללה מעומק הלב שה' ישלח לה את הזיווג. באותו ערב, היה חתונה של חבר של אח שלה, שבמקרה הגיעה לחתונה, בשעה 00:15 הוא ראה חבר מהישיבה (האח כבר לא למד בישיבה כמה שנים טובות) , ושאל אותו, "מה איתך? אתה בשידוכים? יש לי הצעה, אולי יעניין אותך?" והשידוך קם. תוך שבוע התארסו, והיום זוג מאושר ברוך ה'. כוחה של תפילה.

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נזכרתי במשהו מצחיק...
מישהו שאני מכירה נפגש עם בחורה, זה לא היה מתאים בכלל...
אחרי הפגישה הוא מתקשר לחבר שלו ואומר לו, שמע, אתה הולך להתארס עם מישהי שהשם שלה מתחיל בX והמשפחה בY, והם אכן התארסו לאחר תקופה....

(תשאלו למה הוא לא הציע? הוא גם שואל את עצמו עד היום...)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה