יענקלהעניג קווטשער
משתמש רשום
לגבי מחזיק או לא כל השטריימלאך הסגורים מחזיקים. כבר הסבירו למעלה למה יותר מזה אני לא יודע
אני מכיר באופן אישי סוכן תותח של אחד השטריימעל מאכר'ס המובילים שעזב. סוכן לא יעזוב את המקום אותו הוא משווק גם אם יצאו השטריימלאך שלא יעמדו בציפיות, או שזה משהו אחר ממה שהחתן הזמין, הוא רק יסביר שזה מה שהולך היום, ושהחתן לא שומר וכו'.
אף אחד לא התייחס למילר
מה יש לכם לומר עליהם?
צודק עם כל מילההציבור ובפרט הבחורים רואים איזה שטריימלעך כל אחד מוציא
ורק לפי זה יש מצב בישיבות.. כמובן שצריך גם סוכן טוב
אבל כמה שיהיה סוכן פצצה אם השטריימלעך לא יוצאים כמו הציפיות
לא יעזור כלום.... מניסיון
כל כמה שנים לעשות חדש זה מוגזם.אני הייתי אצל אילוויטש הוא רוצה על שער צבי 13.5 ס"מ 14 אל"ש
ויינערס רוצה על שטריימל BM כנ"ל 27 אל"ש
השאלה במה להשקיע?
האם שווה ללכת ללעויס
או כל כמה שנים לעשות חדש
אולי תתנו יותר פרטים עליו שאוכל לברר, שם פרטי או מספר טלפון וכדומה.מה יש לכם לומר על מילר?
מירושלים
המילר במקור הוא אמריקאימה יש לכם לומר על מילר?
מירושלים
אצלינו במשפחה יש לפחות 7 שעשו אצל לעיויס ומאד מרוצים ובעלי שלך גם המון חברים שעשו ומאד מרוציםאני הייתי אצל אילוויטש הוא רוצה על שער צבי 13.5 ס"מ 14 אל"ש
ויינערס רוצה על שטריימל BM כנ"ל 27 אל"ש
השאלה במה להשקיע?
האם שווה ללכת ללעויס
או כל כמה שנים לעשות חדש
גרבר בשנה האחרונה עושה גם שטריימלעך פתוחים יש לי חברים שעשו אצלו יצא שטריימלעך מטורפים אחד אחדאילוביץ עף על עצמו, עוקץ אנשים וזה ממש לא מחזיק!
אני אישית שילמתי 12 אל"ש על שטריימל לפני 8 חודשים, מאז כבר שיפצתי את זה פעמיים וזה ממש לא מחזיק, [ואני לובש את זה אך ורק בתפילות שזה אומר באזור השעתיים בשבוע, ובשאר הזמן זה נמצא בקופסא, ואני שומר עליו כבבת עיני].
אם אתה רוצה שטיימל סגור [קוגל] חד משמעי רק גרבר!!!
תנסה לברר כמה עולה היום לייצר שטריימל =מחיר השיער עובדים מכונות שכירות וכו וכואין חולק שהם פשוט עוקצים אותנו ובענק!
אם כל כל כל כל הרבנים היו יוצאים נגדם - הם היו מורידים את המחירים לרצפה.
אבל זה עדיין לא אןמר שאני נדפקתי איתם, זה כולם נדפקים איתו.
אתה משלם יותר יקר אבל אתה מקבל שטריימל ליותר שניםגרבר זה יקר
שיער צבי זה שיער שמאוד קשה לעבוד איתו ועם הזמן ידעו יותר ויותר לעבוד איתו יש לי שלוש חברים שעשו צבי אצל גרבר זה לא כמו בי אם אבל יצא מדהיםשיער צבי כמה שינסו לחכות את זה ל BM זה לא נראה
השיער הכי ארוך של צבי זה 17.5 ס"מ
10 ס"מ של BM נראה כמו הכי ארוך של צבי!
גובה 24 ס"מולא נתת מספיק פרטים על רוחב וגובה השטריימל, שאיני יודע לשפוט.
ויינערס זה ליגה, אבל כאלו מחירים יש בקושי בפאות זה מוגזזזם.
אילוויטש הוא גם ליגה קצת פחות מויינערס, אך בשער צבי יש שיאמרו שהוא עדיף והמוצלח מכולם.
לכל אחד יש את המעלות שלולסיכום:
מישהו אולי יכול לסכם כאן בין כללללל השטריימל מאכער'ס כל אחד מעלות וחסרונות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: