הם עשויים מכסף ולכן יש להם שווי של כ 10 דולר לחתיכה ניתן ליצור קשר באישיולי יש אוסף של מטבעות של חצאי דולרים אמריקאים מזמן מלחמת העולם השניה
זה שווה משהו? כמעט הייתי בדרך לזרוק את זה
הם עשויים מכסף ולכן יש להם שווי של כ 10 דולר לחתיכה ניתן ליצור קשר באישיולי יש אוסף של מטבעות של חצאי דולרים אמריקאים מזמן מלחמת העולם השניה
זה שווה משהו? כמעט הייתי בדרך לזרוק את זה
כל הטהלרים הוצאו במשך שנים תחת השנה 1780 ולכן הם מאוד נפוצים וגם לא ממש מ1780זה מטבע יחסית מאוד עתיקה - 1780,
אבל לא הצלחתי לפענח מאיזה מדינה זה ???
פעמים רבות קניתי ממקומות רשמיים בכ10-15 דולר למטבע מי ששילם 50 כנראה מצא פראיירעד כמה שידוע לי זה עשוי מכסף אמיתי,
ולכן השווי שלו הוא לערך 50 דולר למטבע,
בידספיריט ישראל - מכירות פומביות: תכשיטים, אמנות, עתיקות ועוד
150 בתי מכירות, עשרות מכירות בחודש עם עשרות אלפי פריטים: אמנות, תכשיטי זהב ויהלומים, עתיקות, יודאיקה, אספנות, בולים ועוד. חלק החל מ-1$ בלבד.il.bidspirit.com
תלוי מאוד 1. מהות המטבע שנה שווי מקורי ומדינה 2. מצב המטבעכמה באמת מטבע משנת 1880 יכול להיות שווה?
או מטבעות ישראליים מקום המדינה, או אפילו קודם?
מה לגבי מטבעות של "סלע" (חמישה סלעים)אם אתם רוצים למכור/להתפטר מכסף -מטבעות/שטרות לא משימושיים -ישנים או מחו"ל, דברו איתי בפרטי, אשמח לעזור...!
דבר ראשון זה כסף טהור, ועצם זה שזה מטבע יפה זה כמעט מכפיל את מחירו.מה לגבי מטבעות של "סלע" (חמישה סלעים)
שמקבלים בפדיון הבן?
האם ניתן למכרם?
ואם כן - למי, וכמה זה שווה?
יש לי כמה ערכות כאלו בבית.
דרך בית מכירות פומביות, יש כמה מומלצים [אמינות, אחוזי תיווך נמוכים, תשלומים מהירים]מה לגבי מטבעות של "סלע" (חמישה סלעים)
שמקבלים בפדיון הבן?
האם ניתן למכרם?
ואם כן - למי, וכמה זה שווה?
יש לי כמה ערכות כאלו בבית.
תכתבו לי במייל sl54.cpaאין לכתוב כתובת מייליש לי בבית כמות יפה של שטרות ישנים מצורפת תמונה
האם לזרוק לפח?
כל מטבע יש לו את הערך שלוכמה באמת מטבע משנת 1880 יכול להיות שווה?
או מטבעות ישראליים מקום המדינה, או אפילו קודם?
זה כל האוסף?
יש לי בערך 2000 מטבעות.זה כל האוסף?
כמה עולים מטבעות מתקופת המנדט?אם יש כאן אספנים שמעוניינים להשלים סדרות אפשר לפנות אלי.
מתקופת המנדט והלאה בארץ ישראל.
בין דולר לאלפי דולרים תלוי איזה ומה המצבכמה עולים מטבעות מתקופת המנדט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: