יש לך טיפים מניסיון?עשיתי אין ספור פעמים,
קל, פשוט
ומהיר.
בהתחלה לוקח קצת יותר זמן, אחרי פעם פעמיים זה כמו לשטוף כלים במוצאי שבת :
[קל ואין כח]
הבעיה עם המים בלחץ, זה ההשפרצות מסביב, בעיקר.בשביל לנקות כמו שצריך, צריך מים בלחץ
מים בלחץ בסלון זה בעייתי..
לכן יש לבעלי מקצוע את האביזר שבתמונה
הוא אוסף את המים ומנקז אותם עם צינור כלפי מטה לדלי או לכיור
צפה בקובץ המצורף 1023120
מה שעשיתי צפיתי ביוטיוב בכמה וכמה סרטונים שונים, מכל מיני טכנאים,יש לך טיפים מניסיון?
עולה 50-70 בערך בעלי אקספרסהפלסטיק שבתמונה עולה יותר מכמה עשרות שקליםאבל אתם יכולים לפתוח איתו גמ''ח ניקוי מזגנים
אשמח לקישוראפשר להזמין את האביזר הזה מעלי אקספרס
אשמח לקישור
אחרי כמה פעמים זה לא אמור לקחת יותר מחצי שעהלקח לי בערך 3.5 שעות כולל נקיון ואירגון - אבל חסך לי 350-400 ש"ח של טכנאי
קחו בחשבון, שגם אם טכנאי היה עושה את זה, לא היה יוצא לכם נקי כמו שאתם עושים את זה לבד (כלומר גם אם הוא מנקה אחריו בדר"כ זה לצאת ידי חובה).לקח לי בערך 3.5 שעות כולל נקיון ואירגון - אבל חסך לי 350-400 ש"ח של טכנאי
בהצלחה!
זה בשביל שעוצמת האוויר קר/חם יהיה יותר טוב@ר.ב.ב.ש
הנקיון הזה למזגן זה רק בשביל ניקוי וחיטוי או גם שהמזגן יעבוד יותר טוב בקור\חום?
פי מה שקראתי באינטרנט זה מוריד את צריכת החשמל באחוזים גדולים,הנקיון הזה למזגן זה רק בשביל ניקוי וחיטוי או גם שהמזגן יעבוד יותר טוב בקור\חום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: