היי עוד לא שחזרתי את הכרטיס...בדיוק קניתי רשיון לשבוע של תוכנה מצויינת.
נשארו 5 ימים.
אשמח לעזור בתשלום סמלי.
אזור ירושלים בית שמש.
אשמח מאוד
תוכל לכתוב לי עוד פרטים?
היי עוד לא שחזרתי את הכרטיס...בדיוק קניתי רשיון לשבוע של תוכנה מצויינת.
נשארו 5 ימים.
אשמח לעזור בתשלום סמלי.
אזור ירושלים בית שמש.
תתקשרו 02-5374475היי עוד לא שחזרתי את הכרטיס...
אשמח מאוד
תוכל לכתוב לי עוד פרטים?
יש תוכנה מעולה שמשחזרת הכל ומחזירה לתקיותרציתי לדעת האם אפשר לשחזר כרטיס זיכרון-שנמחקו כל התמונות (מצלמה),
ואם כן איפה אפשר (אולי במרכז האלקטרוניקה והשעונים?)
אשמח לכל מידע...
תזכו למצוות.
מציע לא לנסות להוריד, יש בתוכנה רוגלות שמתיישבות על המחשב!!!!!!ניסיתי בקישור וזו התגובה
[מקוה שהתמונה תיפתח טוב]
משחזר מידע - אשמח לקבל את הפרטים שלך ליצירת קשר - אין לי דרך אחרת אני לא פרימיוםכל עוד החומר קיים אפשרי
כתוב מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי 32 שניות) ובעז"ה אצור קשראשמח לקבל את הפרטים שלך ליצירת קשר
תעלה תמונה ברורה באיכות גבוהה משני הצדדיםמישהו מכיר מעבדה שיכולה לשחזר מכרטיס זכרון עם סדק?
תלוי אם יש זכרון פנימי למצלמה (להרבה מצלמות אין)וכן, האם ניתן לשחזר תמונות מהמצלמה עצמה ללא הכרטיס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: