אנסה עכשיו...
אנסה עכשיו...
תעשי חיפוש של שם הקבצים הנ"ל, ותפתחי תקיות מוסתרותאיזה קובץ לחפש במחשב?
לא רואה שינוי בין מה שמראה מחשב למה שמראה בטלפון
? מי כתב לךsdcard זה מה שכתוב לי לחפש...
וזה לא מראה תוצאותsdcard זה מה שכתוב לי לחפש...
חיפשתי בגוגל הדרכה? מי כתב לך
אפשר הסבר יותר מפורט?תחפשי את כל אחת מהתיקיות ותקיות המשנה, רק למען.... תפתחי את הגדרת התיקיות להציג מוסתרות.
יש לך במחשב אפשרויות תקיה וחיפש בסרגל כלים למעלה /תצוגה/אפשרויות/אפשרויות תקיה וחיפוש/ תצוגה תסמניאפשר הסבר יותר מפורט?
כי לא יודעת להציג תקיות מוסתרות
לא נראה לי, אני חושב שאפשר לבקש מאנשי הקשר שלך שישלחו הודעות חשובות מהעבר, כדי שתתחילי לשחזר ככהצפה בקובץ המצורף 1379774
זה קשור אולי?
אפשר עזרה עם זה?אם יש גיבוי בחשבון גוגל מצויין
אם הגיבוי הוא בטלפון אז זה אבוד. נקודה.
עד לפני שנה היה אפשר לשחזר את המידע הישן, אבל בעדכון שלפני שנה עשו שבהסרת האפליקציה הוא מוחק גם את הקבצי גיבוי.
יש אפשרות לשחזר אם עושים לו "רוט" שהוא מקביל לפירמוט במחשב. זה הסיכוי היחיד, אם אתם יודעים לעשות את זה מצויין, אם לא תשלמו....
הצעותאפשר עזרה עם זה?
היה לנו גיבוי בחשבון גוגל ניסנו לבצע שחזור (4GB) לקח הרבה מאוד זמן,
ובסוף קיבלנו שגיאה
עכשיו אנחנו רק יכולים לשחזר כמה KB בודדים מהדקות האחרונות
איך אנחנו יכולים לשחזר את כל החומר?
תודה רבההצעות
כתוב שצריך הרבה מקום פנוי במכשיר.
אולי השגיאה בגלל שאין מספיק מקום פנוי ?
חברו את המכשיר לאינטרנט בייתי מהיר ויציב, אולי זה ישפר את השחזור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: