משחזר מידע
משתמש סופר מקצוען
כתבו מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי 34 שניות) ובעז"ה אצור קשראשמח ליצור איתך קשר בנוגע לדיסק קשיח תקול
כתבו מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי 34 שניות) ובעז"ה אצור קשראשמח ליצור איתך קשר בנוגע לדיסק קשיח תקול
לכאורה כןיש מה לעשות?
גם לי יש את הבעיה הזו עם דיסק קשיח חיצונילכאורה כן
כל עוד שלא ידוע מה הבעיה אפחד לא יכול להציע רעיונות מספיק טובות שאפשר יהי לתמרן בין שחזור המידע לבין לא לגרום ליותר נזקיש לך רעיון שיכל לפטור את זה
כנראה שאינכם מודעים להבדל בין שחזור מידע מקצועי לבין טכנאי מחשבים/חובבןבמחיר יותר שפוי
אם מדובר באותה בעיה במדוייק אז כנראה שרק שחזור מידע מקצועיגם לי יש את הבעיה הזו עם דיסק קשיח חיצוני
מה ניתן לעשות?
הדיסק מדליק את הנורה ומשמיע רעשים כאילו הוא עובדאם מדובר באותה בעיה במדוייק אז כנראה שרק שחזור מידע מקצועי
אם לא מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקים אין מה לעשות ברמה הביתית/טכנאי מחשבים/חובבניםאבל בפועל במחשב אין כלום
כתבו מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי 34 שניות) ובעז"ה אצור קשר
עכשיו אני רואה שפתחתם כבר לפני שנה שרשור על זההדיסק מדליק את הנורה ומשמיע רעשים כאילו הוא עובד
ציטטתי מישו אחר לא אותךאני לא כתבתי על זה כלום עד היום
אכןעכשיו אני רואה שפתחתם כבר לפני שנה שרשור על זה
כתבתי לכם בזמנו שתכתבו מס' טלפון ולא כתבתםונדמה לי שאז לא הצלחתי ליצור אתך קשר
גם אני רוצה יצור איתך קשר לגבי שחזור דיסק
כתבו מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי 34 שניות) ובעז"ה אצור קשר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: