קלאסה פלאוור
משתמש רשום
עכשיו אני רואה פה את השרשור
תודה על המשוב הטוב
אנסה לענות על כל השאלות והתחבטויות שעולות כאן
אכן אני פותחת קורס לשזירת פרחים ועיצוב אירועים השבוע בשלישי וברביעי
הקורס בן 14 מפגשים
בו אלמד בצורה מאוד מקצועית וחווייתית שזירת פרחים החל מכללי יסוד עד לשזירה בטכניקות מתקדמות
בכל מפגש כל אחת יוצאת עם יצירה בו תתנסה במגוון רחב של פרחים
כ"כ נלמד על עריכת ברים כללי עיצוב סוגי ברים ותכנון ברים לפי סוג אירוע וסגנון קהל יעד
עיצוב מתנות קומפוזיציה נכונה זרי כלה ואירוסים ועוד
לגבי השאלה על אכזבות הן בלימודים והן בהשתלבות בעולם התעסוקה
אז מס' נקודות 1. חשוב אכן לבקש המלצות ולברר על רמת הלימודים ועל ההתנסות בפרחים חיים ומלאכותיים
2. חשוב לברר עם עצמך מה את רוצה ללמוד? האם הפקת אירועים או עיצוב אירועים שזירת פרחים או עיצוב בבלונים וכו' יש הבדלים מהותיים וממילא אכזבות
השלב הבא הוא לברר לברר מול המורה מה בדיוק לומדים ,במילים פשוטות תאום ציפיות
3. נקודה חשובה נוספת, שאלה שעולה שוב ושוב בשיחות עם לקוחות האם יש עבודה? התשובה היא כן! יש עבודה אבל העבודה מתאימה ליזמיות יותר משכירות
הבשורה היא שניתן ללמוד את התחום, בקורסים שלי אני נותנת בונוס מדהים! "ביזאונקי" של יעל פיינגולד שהיא יועצת עסקית 15 שיעורים דיגיטליים צעד אחר צעד איך להיכנס לשוק העבודה.
4. נקודה נוספת למחשבה, חשוב להבין את ההבדל בין בתי ספר שמעסיקות מורות, המחויבות של המורות ללוות הוא הרבה פחות מלימודים אצל קורסים פרטיים, לתשומת ליבכם אני נותנת ליווי
הזמנות פרחים וייעוץ דרך המייל של קלאסה באופן קבוע.
מוזמנות לשאול במייל של קלאסה להשתמע!
נייד קלאסה 0527151339
תודה על המשוב הטוב
אנסה לענות על כל השאלות והתחבטויות שעולות כאן
אכן אני פותחת קורס לשזירת פרחים ועיצוב אירועים השבוע בשלישי וברביעי
הקורס בן 14 מפגשים
בו אלמד בצורה מאוד מקצועית וחווייתית שזירת פרחים החל מכללי יסוד עד לשזירה בטכניקות מתקדמות
בכל מפגש כל אחת יוצאת עם יצירה בו תתנסה במגוון רחב של פרחים
כ"כ נלמד על עריכת ברים כללי עיצוב סוגי ברים ותכנון ברים לפי סוג אירוע וסגנון קהל יעד
עיצוב מתנות קומפוזיציה נכונה זרי כלה ואירוסים ועוד
לגבי השאלה על אכזבות הן בלימודים והן בהשתלבות בעולם התעסוקה
אז מס' נקודות 1. חשוב אכן לבקש המלצות ולברר על רמת הלימודים ועל ההתנסות בפרחים חיים ומלאכותיים
2. חשוב לברר עם עצמך מה את רוצה ללמוד? האם הפקת אירועים או עיצוב אירועים שזירת פרחים או עיצוב בבלונים וכו' יש הבדלים מהותיים וממילא אכזבות
השלב הבא הוא לברר לברר מול המורה מה בדיוק לומדים ,במילים פשוטות תאום ציפיות
3. נקודה חשובה נוספת, שאלה שעולה שוב ושוב בשיחות עם לקוחות האם יש עבודה? התשובה היא כן! יש עבודה אבל העבודה מתאימה ליזמיות יותר משכירות
הבשורה היא שניתן ללמוד את התחום, בקורסים שלי אני נותנת בונוס מדהים! "ביזאונקי" של יעל פיינגולד שהיא יועצת עסקית 15 שיעורים דיגיטליים צעד אחר צעד איך להיכנס לשוק העבודה.
4. נקודה נוספת למחשבה, חשוב להבין את ההבדל בין בתי ספר שמעסיקות מורות, המחויבות של המורות ללוות הוא הרבה פחות מלימודים אצל קורסים פרטיים, לתשומת ליבכם אני נותנת ליווי
הזמנות פרחים וייעוץ דרך המייל של קלאסה באופן קבוע.
מוזמנות לשאול במייל של קלאסה להשתמע!
נייד קלאסה 0527151339