שושנה ברגל - יש מה לעשות חוץ מאנטיביוטיקה

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
האם יש לזה רופא מומחה בבית חולים? משהו שאפשר לקחת שר"פ?

לאחרונה זכיתי פעמיים בשושנה אחרי ארבע פעמים לפני שנתיים, ולאחר זמן מה הגעתי לרופאה הומאופתית שנתנה לי כדור ולמחרת הופיעה שושנה ליום אחד וחלפה בלי שום אנטיביוטיקה, אני מקוה שאכן זה עבר לתמיד.

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לאחרונה זכיתי פעמיים בשושנה אחרי ארבע פעמים לפני שנתיים, ולאחר זמן מה הגעתי לרופאה הומאופתית שנתנה לי כדור ולמחרת הופיעה שושנה ליום אחד וחלפה בלי שום אנטיביוטיקה, אני מקוה שאכן זה עבר לתמיד.
הגברת הסובלת אחרי בצק, משחה נגד כוויות, שלל דברים טבעיים במיטב הממון.
וכמובן אנטיביוטיקה במשך שבועיים

משנ'ס

משתמש פעיל
הגברת הסובלת אחרי בצק, משחה נגד כוויות, שלל דברים טבעיים במיטב הממון.
וכמובן אנטיביוטיקה במשך שבועיים
יש איזה שהוא משחה על בסיס דבש שמקלת על הכאב,
אבל לצערי גם אבא שלי אחרי כל הנ"ל ואישפוז של שבועיים בשיבא,
סובל עדיין נורא מהשושנה

dag

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
איזה כדור?

מותר לחבוש את השושנה בתחבושת אלסטית? (זה עוזר קצת לכאבים)

בשיטה ההומאופתית יש כדור שמזמינים אותו אחרי אבחון אצל הרופא, הכדור מיוצר לפי הזמנה עבור המטופל. זה בדר"כ לא כדור אחד אלא המוני כדורים קטנטנים וכל יום צריך לקחת מנה אחת, אצלי מנה אחת זה היה שלושה כדורים יחד כל יום.
בכל אופן, אחרי יום אחד שהתחלתי את המנה הופיעה השושנה, עם כל התסמינים הרגילים, חום 40.5 חולשה משתקת וכו', הרופאה המליצה לי להמתין עם אנטיביוטיקה יום אחד לראות איך זה מתפתח, ולמרבה ההפתעה למחרת הכל נעלם מעצמו, אציין שבפעמים קודמות התסמינים חלפו רק אחרי טיפול אנטיביוטי של 8 כדורי צפורל [500 מ"ג] ליום, במשך כמה ימים.

• תודה
Reactions: dag

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
בדרך כלל השושנה חודרת דרך סדקים בכף הרגל.

למי שרגיש לשושנות-

כל ערב למרוח קרם (ממליצה על אייסקרים תותים של בודישופ)
על כף הרגל ובין האצבעות
זה ימנע את הסדקים וימנע מהשושנה להיכנס

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה