זה לא במצב הסתרה. זה פשוט לא קייםתבדקו אולי בהגדרות של שורת משימות אם זה במצב של הסתרה
עשיתי חיפוש כמובן בגוגל וכל מה שהציעו שם ניסיתישורת המשימות נעלמה
כ-5,630 תוצאות (0.47 שניות)
תוצאת תמונה עבור שורת המשימות נעלמה
מה שצריך לעשות הוא ללחוץ על צירוף המקשים של מקש Windows , הנמצא בין מקשי ALT ו – CTRL השמאליים במקלדת ועל האות R. פעולה זו תפתח לפניכם את חלון הפעלה , בו תדרשו להקליד את הביטוי Explorer וללחוץ על מקש אישור. שורת המשימות חזרה למקומה עוד לפני שתספיקו לומר רובינזון קזורו.21 בנוב׳ 2013
לי מופיע כך:מה לחוץ לך כאן?
לא יודעת. איך אני בודקת את זה?אולי המחשב על מצב טבלט?
תודה רבה בכל אופן!סורי : (
בפינה התחתונה השמאלית יש סמליל כעין קריאה (מרובע עם חץ למטה), בלחיצה עליו מתגלים מצבים שונים.לא יודעת. איך אני בודקת את זה?
תודה על הזמן שאת מקדישה לי
תודה על העזרהבפינה התחתונה השמאלית יש סמליל כעין קריאה (מרובע עם חץ למטה), בלחיצה עליו מתגלים מצבים שונים.
ובמחשב נייד יתכן שלחצתם על מצב טאבלט המסתיר גם שורת המשימות (ומעלים גם את שולחן העבודה).
הסתדרת בסוף?שולחן העבודה לא נעלם. רק השורה למטה
כשעוברים עם העכבר למטה זה גם לא נמצא או שאז זה מציץ?הסתדרת בסוף?
יש לי את אותה הבעיה עכשיו ולא עוזר כלום
מה שצריך לעשות הוא ללחוץ על צירוף המקשים של מקש Windows , הנמצא בין מקשי ALT ו – CTRL השמאליים במקלדת ועל האות R. פעולה זו תפתח לפניכם את חלון הפעלה , בו תדרשו להקליד את הביטוי Explorer וללחוץ על מקש אישור. שורת המשימות חזרה למקומה עוד לפני שתספיקו לומר רובינזון קזורו.21 בנוב׳ 2013
כשעוברים עם העכבר למטה זה גם לא נמצא או שאז זה מציץ?
לא זוכרת בדיוק.יש לי את אותה הבעיה עכשיו ולא עוזר כלום
זה לא נמצא בכללכשעוברים עם העכבר למטה זה גם לא נמצא או שאז זה מציץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: