חלבי שוקולד בלונדי יש כבר להשיג?

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ואם יש אני רוצה אותו "נקי" בלי מילוי
יש בחנויות מתמחות?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מעניין אותך להכין לבד?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מעניין אותך להכין לבד?
לא :(

יודעת להכין, אין לי כח לפצ'קריי...
בנוסף, גם ככה השוקולד הלבן נדיר עכשיו ולא בא לי "לבזבז" אותו על הכנת שוקולד בלונדי
ועוד דבר-זה לא יוצא באותו מרקם כמו הקנוי, מה לעשות?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אמור להיות בחנויות אפיה. לא יודעת לגבי הטעם. אישית לא מחבבת את השוקולד הזה עד כדי לחפש אותו
וגם לי יצא להכין בעצמי.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אמור להיות בחנויות אפיה. לא יודעת לגבי הטעם. אישית לא מחבבת את השוקולד הזה עד כדי לחפש אותו
וגם לי יצא להכין בעצמי.
אני אבדוק,
בתור אחת שמעדיפה שוקולד לבן על מריר או חלבי (הקקאו גורם לי לכאבי בטן)
המקורמל-ממש ערב לחיכי
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אותי מעניין
תני מתכון
בכיף
400 גרם שוקולד לבן
30 גרם חמאת קקאו
לשים בתנור על 120 מעלות בטורבו וכל 10 דקות לערבב היטב עם מרית,
חשוב להקפיד כל 10 דקות כדי שלא יישרף
אני שמה טיימר.
לוקח בערך שעה עד שנהיה צבע של חמאת בוטנים.
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

פ. גינזבורג

זוצית ירושלמית לשעבר...
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
בסוף מצאתי באושר עד
ב"ה
חסך לי עבודה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה