אני מסכים איתך לפעמים רואה ילדים בערך 5 דקות אד שצדיק אחד עוצר אבל טיפש אחר ממשיך וכמעט אסון במעברי חציה רחביםכשאני רואה את כל הנהגים שלא עוצרים לילדים ומבוגרים שמחכים הרבה זמן במעבר חציה בא לי גם להצטרף.
איפה נרשמים?
ואלו שמבצעים את העבירות זה לא סוג של רוע?אוי.
סוג של מתקני העולם שהחליטו לעשות את זה בצורה של רוע.
צודק רק זה מרתיע אותםואלו שמבצעים את העבירות זה לא סוג של רוע?
יותר מזה
סיכון חייהם וחיי אחרים
כשאני רואה את כל הנהגים שלא עוצרים לילדים ומבוגרים שמחכים הרבה זמן במעבר חציה בא לי גם להצטרף.
איפה נרשמים?
לפעמים כשאני רואה אחד חונה באמצע הכביש ללא כל התחשבות, הייתי רוצה שהוא יקבל איזה קנס.
לפעמים יש חניה בצד ובקלות אפשר לחנות בצורה נורמלית ולא לחסום את כל הכביש...
====
מותר לפי ההלכה למסור למשטרה עבריין תנועה ?
ואלו שמבצעים את העבירות זה לא סוג של רוע?
יותר מזה
סיכון חייהם וחיי אחרים
חברה, לא צריך לכעוס, לא אמרתי שהם לא צודקים, ולא טענתי שלא צריך אכיפה בכביש.צודק רק זה מרתיע אותם
כי כשאני נוסעת בכביש אני רוצה לנסוע בבטחה ובשלווהחברה, לא צריך לכעוס, לא אמרתי שהם לא צודקים, ולא טענתי שלא צריך אכיפה בכביש.
אבל, צריך מישהו שיפנה אשפה נכון? נו, אתה מתנדב?
אז למה לדפוק לאחרים דוחו"ת אתה כן מתנדב?
וואו.כי כשאני נוסעת בכביש אני רוצה לנסוע בבטחה ובשלווה
ולא לשבת על קוצים עם צורך בפרופלור מלא בעיניים כדי להסתכל מכל הכיוונים שלא חותכים אותי\ עוקפים מימין\ סתם עוצרים באמצע הכביש בלי לאותת\ עוקפים את כל הפקק וכו' וכו'
ואלו המקרים הפשוטים שקורים לי ואני מאמינה שקורים לכולם יום יום כמה פעמים בכל נסיעה
בלי לדבר על האלימות בכבישים ונהגים עצבנים שמחליטים לעצור ולתקוף אחרים שלא באו להם בטוב בעיניים
אז כן, לדעתי מיזם כזה יכול להגביר את ההרתעה
אם נהגים עבריינים ידעו שכל רכב שלידם יכול לדפוק להם דוח גם כשהמשטרה לא בשטח- זה יראה אחרת
ראה ערך נתצים עם מצלמות שכולם ממושמעים ולא עולים עליהם כי יודעים שזה יגמר ב500 שח
היאוואו.
וואו.
תגובה מעניינת, מפורטת וברורה.
עם חסרון אחד קטנטן וכמעט לא מורגש, הוא לא עונה על מה שכתבתי.
אנשים שמסכנים את הארחים זה מוצדק כמו רמזור אדום קו הפרדה מעבר חציה
וואו.
וואו.
תגובה מעניינת, מפורטת וברורה.
עם חסרון אחד קטנטן וכמעט לא מורגש, *הוא לא עונה על מה שכתבתי.
*היא
לא הבנתי את ההשוואה...חברה, לא צריך לכעוס, לא אמרתי שהם לא צודקים, ולא טענתי שלא צריך אכיפה בכביש.
אם פינוי אשפה יציל חיי ילד שמחכה ליד מעבר חציה ולא עוצרים לו עד שהוא נאלץ לעבור לבד.חברה, לא צריך לכעוס, לא אמרתי שהם לא צודקים, ולא טענתי שלא צריך אכיפה בכביש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: