שולי רנד

ירושלמית0

משתמש סופר מקצוען
נכון, גם אני יודעת מידיעה ולא משמועה ששולי רנד עובד עכשיו על אלבום חדש
היתה לו תקופה קצת לא קלה בשנים האחרונות ולאחרונה החלו להסתדר קצת העניינים
שיהיה לו בהצלחה רבה!

אלישקף

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L

קבצים מצורפים

• שולי רנד לא תדעי כמה.mp3
    4.1 MB · צפיות: 249

פנחס אברהמי

אברהמי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
D I G I T A L
ידוע לי באופן אישי שהו עובד על אלבום חדש

דברתי עם נגנים ומפיק

מ.לוינגר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אחרי תשע שנות הפוגה מאז אלבומו הראשון והמצליח 'נקודה טובה' - הזמר שולי רנדמשחרר סינגל חדש, מתוך אלבומו השני 'לא תדעי כמה' – המשלב בתוכו סגנון מעט שונה מכל קודמיו.

בימים אלו מופיע רנד במופע מיוחד שנקרא 'רצוא ושוב' עם להקה בשם 'המניעות', שקיבלה את שמה לא בכדי. "היו הרבה מניעות שעצרו את הוצאת האלבום, למרות שהמשכתי ליצור כל הזמן ויש לי חומר לשני אלבומים לפחות", הוא אומר בראיון ל'כיכר השבת'.

לשאלה מה גרם לו לחכות כל כך הרבה שנים מהאלבום הראשון לשני השיב רנד בבדיחות: "תשאל את הקב"ה. גם למשיח מחכים 2,000 שנה" ואחר הוסיף: "בשנים האלה כמובן שלא נחתי. עשיתי המון שיתופי פעולה, השתתפתי בהרבה פרויקטים וכמובן גם התפללתי, אכלתי למדתי וחייתי".

"אין מילים לתאר את הגעגוע והכאב שלי"

לדברי רנד, ההערכה היא שהאלבום יהיה מוכן בתוך שלושה חודשים או קצת יותר. "למרות שאני רוצה להיות זהיר ולא להבטיח דברים ברורים. הקב"ה מנהל את העניינים, ואני רק מקווה שלא יהיו עוד מניעות".

כזכור, שנה קשה עברה על רנד, כאשר במהלכה שכל את שני הוריו. השירים באלבום הושפעו בין היתר מהאירועים הללו, אך לא רק. "אני לא זוכר זמן בחיים שלא הייתה לי תקופה קשה", אומר רנד בהומור, תוך שהוא שולל על הסף את הקשר שבין נביעת היצירה לתקופה הקשה שעבר. "השירים שלי מורכבים גם מחוויות רוחניות וגם מהחוויות האישיות.

"בשיר החדש 'לעולם לא תדעי' לדוגמה, אני חושב שמי שקצת מבין ומסתכל במילים לעומק – ברור לו שהשיר עוסק בכיסופין לדברים שבקדושה", אומר רנד. "נחמה לנשמה או לשכינה, והצהרה והודעה שלעולם לא ארים ידיים בניסיון להתקרב אליו. השיר גם מביע את התסכול שאני לא מצליח להביע את עומק הכאב והאהבה, לא מצליח להעביר את הדבר הזה ורוצה לומר במילים – שאין מילים לתאר את הגעגוע והכאב שלי". {הידברות}

טרומבק

משתמש חדש
אם יש לכם עוד רצועות ממנו אשמר לקבל
כשביקשתי שירים בחרוזים וכדומה על שולי רנד יכול להיות שהתבלבלתי עם ישי ריבו
אז בכל אופן שתיהם טובים

אוטוטו

משתמש פעיל
'שמועה טובה תדשן עצם'
עפ''י פרסומים באתר החרדי הפופולרי פרוג גדול הזמר היהודי שולי רנד עתיד להוציא את אלבומו השני בחנוכה הקרוב
לחובבי הז'אנר מדובר בבשורה של ממש לאחר שנות בצורת ארוכות מצדו של שולי
עוד נמסר לכתבנו כי עפ''י גורמים בסביבתו של שולי ביניהם מפיקים ונגנים הדיסק יכלול בתוכו את השיר 'לא תדעי כמה' שיצא כסינגל לפני כשנה.

אנו כאן נשוב ונעדכן.

ציפה דריפה

משתמש פעיל
'שמועה טובה תדשן עצם'
עפ''י פרסומים באתר החרדי הפופולרי פרוג גדול הזמר היהודי שולי רנד עתיד להוציא את אלבומו השני בחנוכה הקרוב
עוד נמסר לכתבנו כי עפ''י גורמים בסביבתו של שולי ביניהם מפיקים ונגנים הדיסק יכלול בתוכו את השיר 'לא תדעי כמה' שיצא כסינגל לפני כשנה.

אנו כאן נשוב ונעדכן.
חח, תודה! מחכים לעדכונים חמים:- )
אם יש לכם עוד רצועות ממנו אשמר לקבל
כשביקשתי שירים בחרוזים וכדומה על שולי רנד יכול להיות שהתבלבלתי עם ישי ריבו
אז בכל אופן שתיהם טובים
בכיף, אשתדל להעלות לכם בקרוב.

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
כדי להיות בטוחה שהבנתי-
יש ביקוש לשולי רנד ישנים? וגם ישי ריבו?
לא משנה איזה?
כי יש לי.
אעלה בכיף.

מלאך טוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
'שמועה טובה תדשן עצם'

אנו כאן נשוב ונעדכן.
אפשר להעלות את השיר "לא תדעי כמה"?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה