האם כדאי לבנות שולחן גבוה ולהעמיד לצידו כיסאות בר במטבח סטנדרטי של משפחה אברכית
ברוכה בטף?
מנסיונכם, מה מומלץ? אנא פרטו.
ברוכה בטף?
מנסיונכם, מה מומלץ? אנא פרטו.
נערך לאחרונה ב:
אכן זו הכוונה.כוונתם לשולחן גבוה שמתאים לכיסאות בר?
ואם תפרטו מי הסועדים יהיה קל יותר לענות
מבחינה בטיחותית (לילדים) לא הייתי ממליצהאכן זו הכוונה.
מדובר במשפחה חרדית ברוכה בילדים קטנים בלעה"ר.
אפשר לעשות שולחן גבוה לכסאות בר ולעשות לו המשך נמוך בגובה של שולחן רגיל. כך שגם הגדולים וגם הקטנים מסודרים
גם אני מאד מרוצה מהשולחן בר,בניגוד לכל העיצות שקבלת, אנחנו דווקא מאד מרוצים מהשולחן הגבוה שלנו. הילדים למדו מאד מהר להסתדר איתו, והמבוגרים יושבים לידו בלי סוף. לטעמי הרבה יותר נח לאכול כשיושבים על כסא גבוה. הישיבה יותר זקופה ומתאימה לאכילה.
למעשה, מאז שעברנו לשולחן הזה, התחלנו לארח הרבה דווקא במטבח, ואף אורח לא ממהר לקום (אבל אולי זה כי אנחנו נחמדים באופן מיוחד )
בנמוך.......... ודאי שאפשר לשבת משני הצדדים.גם שולחן נמוך בסגנון בר לא כל כך נוח.
גם אם בהתחלה מס' המקומות מתאים בהמשך כשהמשפחה מתרחבת (או אפילו מביאים חברים לארוחת ערב) ורוצים לשבת משני צידי השולחן - אי אפשר לשבת בצד השני... זה שולחן צד אחד בלבד...
הכוונה לשולחן בר צר המוצמד לקיר.בנמוך.......... ודאי שאפשר לשבת משני הצדדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: