כל הכבוד, ותודה גדולה על ההשקעה.אתן לך ביקורת. לא בשביל הביקורת אלא כדי שתתמקצע.
אי"ה. מה שהמורה אומרת.כשתסיים לעבד את זה שוב. שוב ושוב. תעלה לכאן שוב ונגיב שוב...
כל הכבוד, ותודה גדולה על ההשקעה.אתן לך ביקורת. לא בשביל הביקורת אלא כדי שתתמקצע.
אי"ה. מה שהמורה אומרת.כשתסיים לעבד את זה שוב. שוב ושוב. תעלה לכאן שוב ונגיב שוב...
אתה מלחיץ אותי אז אעלה כמו שהוא במכשף בלי לבדוק יותר מידי, לדעתי זה כן היה, אולי תחת כותרת אחרת או משהו.ומיד
רוב תודות על המחמאה.היטיב להסביר זאת @Ushaya בסגנונו הייחודי.
פשוט זה נשמע השם הפרטי: שעיהרוב תודות על המחמאה.
חשוב לי להדגיש:
היטיבה, בסגנונה.
אני אישה.
צריכה לסמן איכשהו על הניק.
אם @נריה מגן חולק עלי מכל וכל, אני כבר במצב טוב יותר. ואם אהיה עוד קצת ציני, אף אומר שזה מחמיא לי...
כן, לקח לי לצערי קצת זמן להבין ש'אושיה' מתפרש הרבה בתור 'ישעיה'.פשוט זה נשמע השם הפרטי: שעיה
אושיה זה שם אמיתי? אם כן מאיזה שורש, מה משמעותו?כן, לקח לי לצערי קצת זמן להבין ש'אושיה' מתפרש הרבה בתור 'ישעיה'.
התרגלתי אליו. אולי אכניס סימן לתמונת פרופיל במקום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: