שמחה זה אנחנו
משתמש צעיר
שוויץ עוזר גם לאלרגיה קשה של קרדית האבק?
מישהו התנסה עם זה?
מישהו התנסה עם זה?
כשתהיו שם תרגישו הקלה.שוויץ עוזר גם לאלרגיה קשה של קרדית האבק?
מישהו התנסה עם זה?
אכן, אבל כמו שאמרתי - כשחוזרים לארץ פוגשים אותו מחדש והכל מתעורר.2. לגבי קרדיט האבק- קרדיט האבק זה חידק שלא יכול לחיות בדאבוס בגלל האויר אז מסתבר שיעזור לאלרגיה כזו
בהשוואת מחירים שעשינו בזמנו, זה בערך חצי מחיר משהות במקומות אחרים. מאד משמעותי.1. יש עמותה בשם חיים ושלווה שמסבסדת מאוד את השהות שם מבחינת לינה, היא פועלת עד ה26/6 אח"כ נמצאים שם (בנין אתניה) קומי עורי
והעמותה חוזרת לפעול באלול או תשרי.
יכול להיותאכן, אבל כמו שאמרתי - כשחוזרים לארץ פוגשים אותו מחדש והכל מתעורר.
מכירה מישהי שעוזר לה מאוד - בשהות כמובןאכן, אבל כמו שאמרתי - כשחוזרים לארץ פוגשים אותו מחדש והכל מתעורר.
אני לא זוכרת בדיוק את טווח ההשפעה אצלנו אבל נראה לי דומה. בכל אופן בשביל זה לבד לא חושבת שווה נסיעה.מכירה מישהי שעוזר לה מאוד - בשהות כמובן
ואח"כ עוד חודשיים שלוש.
יש לי לקוח שמטפל בבעיות העור הללו מנסיון אצל אחינים שלי זה עזר לאט אבל ממש עזר!!!!!!!!
אחיין שלי היה נוזל מוגלה מהראש הוא טופל וזה 90% עבר. הוא עדיין באמצע טיפול..
ומה עוד שהוא טוען שזה לא אמור לחזור שוב...
אני מרגישה שזה ממש מצווה לשתף. למנוע את הסבל הזה של הילדים...
אין לי עניין לפרסם אותו אבל התכשירים שלו מדהימים! מנסיון!!!!!!!!
כדאי לנסות!
הטיפול לא זול כ"כ אבל שווה.
קוראים לו "צורי הדס" מרדכי- 052-7409509
למעוניינים ניתן לפנות בפרטי...
הבן שלי היה אטופי ברמה ממש קשה עם הרבה רגישיות לאוכל ברמה מסכנת חייםיש כאן משהו שעשה טיפולים טבעיים.כמו דיקור סיני.הומופאטיה.רפלקסולוגיה וכ'ו ועזר לו לטווח ארוך?
שכנעו אותי שכדאי.יש כאן בעלי נסיון?
מוסטלה יש גם בבית מרקחתיש מוצר של מוסטלה שנקרא ג'ל רחצה לגוף ולשער. הוא מעולה לילדים אטופיים. אגב זה בכלל לא מרקם של ג'ל, מרקם רגיל לגמרי של סבון, אבל מכיל אחוזים גבוהים של שומן ולא מייבש את העור. אני קונה בסופר פארם במבצעים של השני ב50 % שיש מדי פעם. מחיזק המון זמן. (משתמשת ל2 ילדות)
לפני שנים היה מוצר מעולה של ג'ונסון אבל הפסיקו להביא אותו לארץ, מאז עברתי למוסטלה.
זה תלוי מאד ברמה.לגבי צורי הדס, תוך כמה זמן התחלתם לראות שיפור, כי כרגע אחרי כמעט שלושה שבועות אני קצת מיואשת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: