יש ארגון שנמצא מפסח ועד אחרי חגי תשרייש ארגון שעוזר עם שהיה בדאבוס?
חוץ מ5 השבועות שקומי עורי נמצאים שם בקיץ.
יש ארגון שנמצא מפסח ועד אחרי חגי תשרייש ארגון שעוזר עם שהיה בדאבוס?
יודעת לתת לי שם?יש ארגון שנמצא מפסח ועד אחרי חגי תשרי
אני נסעתי !יש משהי שנסעה עם ילד בן שנתיים?
אשמח גם לשמוע במה מדובר.יש ארגון שנמצא מפסח ועד אחרי חגי תשרי
יש לי מס' טלפון של האחראי אם את רוצה. צרי קשר באישי.יודעת לתת לי שם?
עכשיו זה כבר די מאוחר בשביל לפנות למחנה של הקיץ הזה.אשמח גם לשמוע במה מדובר.
נשמח לעזרה אם יש כאן למישהו ניסיון בנסיעה עצמאית לדאבוס, עלות וכו'.
ניסינו לפנות לקומי עורי, אבל כנראה שיש שם עומס יתר, ואפילו פגישה לא אפשרית...
נרשמנו לפני כחודשיים, אבל נפלנו עקב עומס...עכשיו זה כבר די מאוחר בשביל לפנות למחנה של הקיץ הזה.
לקחנו את השיקולים הללו בחשבון.והכי חשוב, לא הייתי ממצה את השהות מבחינת טיפול אם הייתי נוסעת בלי הדרכה.
היתה איתנו במלון משפחה חרדית אמריקאית שהגיעו בשביל אטופיק, לבד. בלי הדרכה של קומי עורי. לנו מהצד היה חבל לראות את זה, כל כך הרבה כסף ומאמץ (מארצות הברית זה יותר רחוק...) ודברים שלנו היו מובנים מאליהם הם בכלל לא ידעו. (לדוגמא: להשתמש באבקת כביסה עדינה בלבד. למרוח -קריטי!!!- קרם לחות פעמיים ביום, בדאבוס זה הרבה יותר קריטי מבארץ. ועוד ועוד).
יש לך אפשרות לפנות אלי בפרטי אולי אני יכולה לעזורנרשמנו לפני כחודשיים, אבל נפלנו עקב עומס...
לקחנו את השיקולים הללו בחשבון.
כבר זמן רב שאין בבית שלנו מרכך כביסה כלל, ואבקת כביסה רק עדינה, ובגדי כותנה וכו', ולמרות השתמשות מרובה בקרם לחות וגם עם משחות סטרואידים עדיין המצב מחמיר והופך לבלתי נסבל עם לילות לבנים.
היינו נוסעים לים המלח, אבל יש עדויות רבות שזה לא עוזר ולפעמים מחמיר.
אנחנו לא יכולים לשבת בחיבוק ידיים ולראות את הילדים סובלים.
גם אם מדובר בהוצאה כלכלית לא פשוטה.
אם תחליטו לנסוע פרטי אשמח לחלוק מנסיוננו.נרשמנו לפני כחודשיים, אבל נפלנו עקב עומס...
לקחנו את השיקולים הללו בחשבון.
כבר זמן רב שאין בבית שלנו מרכך כביסה כלל, ואבקת כביסה רק עדינה, ובגדי כותנה וכו', ולמרות השתמשות מרובה בקרם לחות וגם עם משחות סטרואידים עדיין המצב מחמיר והופך לבלתי נסבל עם לילות לבנים.
היינו נוסעים לים המלח, אבל יש עדויות רבות שזה לא עוזר ולפעמים מחמיר.
אנחנו לא יכולים לשבת בחיבוק ידיים ולראות את הילדים סובלים.
גם אם מדובר בהוצאה כלכלית לא פשוטה.
אין לי אפשרות בפרטי.יש לך אפשרות לפנות אלי בפרטי אולי אני יכולה לעזור
כן בשמחה רבהאין לי אפשרות בפרטי.
אפשר לפנות למייל שפירסמתם בעבר?
תודה רבה.
-כן בשמחה רבה
יש ארגון כל השנה, מלבד יולי אוגוסט וחגי תשריוגם מי שכתבה שיש ארגון שנמצא שם כל הקיץ
אשמח למספר. לא יודעת איך פונים באישייש לי מס' טלפון של האחראי אם את רוצה. צרי קשר באישי.
אם יש פה מתנדב עם פרימיום שיקשר בינינו.אשמח למספר. לא יודעת איך פונים באישי
למיטב ידיעתי הם נמצאים מפסח ועד סוכות, חוץ ממתי שהבניין מושכר לקבוצות. אבל בחורף הם בוודאות לא שם. בחורף כמעט ואין יהודים בדאבוס.יש ארגון כל השנה, מלבד יולי אוגוסט וחגי תשרי
הארגון נותן שהיה במחיר כמעט חינם.
אפשר להזמין ב iherb.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: