תתקשרומשהו יודע אם בנופש בשוויץ יש צורך במתנדבות?
08-9969970
תתקשרומשהו יודע אם בנופש בשוויץ יש צורך במתנדבות?
ממש חכמה להגיד להתקלח עם שמן אמול...לפי מה ששמעתי ממקור ראשון:
בזמן של התקף - לתת משחות קורטיזון (טבע קוטן, אלוקום וכו')
העיקר - זה תחזוקה של הזנת לחות לעור, עם קרמים מתאימים שמכילים חומצות שומן ליפדיות
ואמבטיות עם שמן אמול
הקרמים של מוסטלה - הצלת נפשות!
רק בסדרה הטיפולית - מוסטלה - סטלה טופיה פורטה (ניתן לקנות בניו פארם אולי יש בעוד חנויות)
בנוסף, להימנע מכל דבר שמגרה ומייבש את העור:
הכי גרוע - מזגן חימום.
אמבטיות - לא יותר מ 37 מעלות, 5-10 דקות ולא יותר.
לא להשתמש בסבון בכלל, משום סוג, רק בשמן אמול.
ברור שלילד גדול אי אפשר בלי סבוןממש חכמה להגיד להתקלח עם שמן אמול...
זה לא מנקה את הגוף רק עושה אותו שומני
ובחום של הארץ זה מזעזע...
מה הוא עשה לך שאת כ"כ קופצת כל פעם כשמזכירים אותו ?ממש ממש ממש לא.
היינו אצלו לפני שמונה שנים.
אין לי זמן לפרט ולהאריך, אבל חשוב לי לציין שיש מחקרים בנושא.אני מצרף שוב תמונות של בני נ"י,
מי שהיה איתנו בדאבוס מכיר את הילד...
אנחנו ידידים טובים מאוד של המשפחה שהמציאה את הדבר הזה, הם היו שם לפני קומי עורי. לבת שלהם זה עדיין לא עזר והם היו שם כל שנה... אחרי דאבוס הם ניסו גם את ערד...
הם שומעים מאיתנו את כל מה שאני כותב כאן ואנחנו עדיין ידידים טובים, כולל שבתות ביחד...
אף אחד לא ביצע מחקר רפואי על 150 ילדים:
שהות של 100 ילדים בדאבוס, 50 עם מריחת משחות ו-50 בלי מריחת משחות ועוד קבוצה של 50 ילדים שישארו בבית ויקפידו למרוח להם את אותן המשחות...
שאלנו מקומיים שגרים בדאבוס, הם לא שמעו על הפתרון הזה. ואם זה היה עוזר היינו צריכים לראות המונים מכל העולם עולים לדאבוס...
ואם זה כן עוזר, אז מה הסיבה, אולי יש עוד הרבה מקומות שעוזרים? ואולי יש מקומות כאלו בארץ? אולי טיול יומי בשמורת טבע יכולה גם כן לעזור?
אני רק מביע את דעתי ומפרסם את המידע שיש ברשותי אחרי שאני רואה איך אנשים נתפסים על זה, ומתוך רגש אחריות אני מעלה שאלות.
בסופו של דבר כל אחד יפעל לפי איך שנראה לו הגיוני יותר...
אני מאמין שיש ילדים שחזרו משם במצב יותר טוב (משחות), אבל עדיין לא שמעתי הסבר הגיוני למה יש למיקום הגיאוגרפי של דאבוס השפעה על בריאות העור...
תאמינו לי, סבלנו מזה נוראות,
יש לי סרטון קשה לצפייה של כמה דקות מתוך כמה שנים של תינוק ששוכב במשך שעות ומגרד בכל חלקי הגוף, עור פתוח ברוב הגוף וגלד שמצטבר בתוך השער...
הבן ישן איתנו במיטה לאורך כל התקופה, חלק מהלילות הוא היה נרדם עלי ונשאר עלי כל הלילה... בבוקר היינו מחליפים בגדים ומצעים מלאים בדם והפרשות...
עם יד על הלב, לא הייתי מונע ממישהו פתרון אמיתי לסבל שכזה...
תקחו את כל מה שכתבתי כדעת יחיד יש עוד דעות בעניין...
בלי קשר לכל הנאמר, אני ממליץ מאוד על נופש בדאבוס, עיירה ציורית מלאה במסלולים בהרים, שבילים לצד נחלים של מי שלג שמפשירים במהלך הקיץ... המקום מומלץ גם מבחינה רוחנית.
מומלץ ביותר!!!
אביב או סתיו.@גלבוע
ים המלח, איזה עונה ממולץ? בין הזמנים זה בסדר?
הייגם אחיין שלי נוסע לשווייץ פעם בשנה, וחצי שנה מרגיש טוב מזה. שווה+!
הייגם אחיין שלי נוסע לשווייץ פעם בשנה, וחצי שנה מרגיש טוב מזה. שווה+!
הם לא נותנים מענה.לפסוריאזיס הם גם נותנים מענה בעמותה ?
כי נראה לי נכון לנסות בשוויץ . אחרי מספר פעמים בים המלח שבתחילה 4 פעמים עזרו כמעט לגמרי עד ההתפרצות החדשה . ובפעמים האחרונות הגוף כאילו התרגל "לטיפול" וכבר לא עוזר אז צריך לנסות משהו אחר ( משחות ומרפות וכסף כבר שפכנו בכמויותתתת)
מייל של שולמית בורנשטיין אחראית ומנהלת "קומי אורי"-היי
אני רוצה להתנדב בארגון הזה
אם אתה יודע פרטים ואם מחפשים עדיין מתנדבות
אשמח לפרטים תודה רבה!!!
יש שםמישהו נמצא שם כרגע בדאבוס או יהיה אחרי פסח?
אנחנו מחפשים לצרף מניין מייד לאחר פסח!
מידיעה ברורה יש יהודים עכשיו בתפוסה מלאה גם באתניה וגם בקרסטה (שני בניינים בבעלות יהודית)תודה על התשובה!
יש לך טלפון של האנשים שם?
יש עם מי לתקשר?
את אומרת מידיעה ברורה?
סליחה על השאלות זה פשוט דחוף לנו לדעת...
תודה רבה!מידיעה ברורה יש יהודים עכשיו בתפוסה מלאה גם באתניה וגם בקרסטה (שני בניינים בבעלות יהודית)
ואני חושבת שגם בבונדה (גם הוא בניין בבעלות יהודית).
ומתקיימים מניינים מלאים. אפשר אפילו לבחור כמו יהודי טוב באיזה מניין אתה לא מתפלל .
יש קבוצת ווטסאפ ליהודים שנמצאים שם. אם תרצו אחפש מספר של מנהלי הקבוצה. ולא לשכוח, יום טוב שם עד מחר בלילה.
אתניה וקרסטה נפתחים מפסח עד סוכות ברצף.תודה רבה!
הקרסטה יהיה פתוח לאורחים אחרי פסח?
אשמח גם לקבל מספר טלפון של מישהו שנמצא שם או של קבוצת הווצאפ
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: