שוויץ בקיץ, איפה כדאי להיות?

rafeli

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני כבר מתכננת את בן הזמנים הבא... (:
אשמח לשמוע איפה יש הרבה חרדים, מנינים לתפילה מאפיה/ מכולת כשרה
סס פה? דאבוס? ארוזה? וילאר? מקום אחר....
אני רוצה מקום כפרי עם הרים רכבלים וכו'

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
את מזמינה עכשיו כרטיסים לבין הזמנים?

בלוק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני הייתי ממליצה על דאבוס היינו שם כמה פעמים מבחינת אוכל כשר קל להסתדר יש שם אוכל כשר בחנויות וכן יש אפשרות לאכול במלונות הכשרים, מבחינת טיולים יש המון מסלולים באזור מאד יפים ומאד נחמדים לטיולי משפחות.
על ארוזה אני אישית לא ממליצה היינו שם השנה וברחנו משם אחרי יומיים לדאבוס,
מאד מהר ממצים אותה, ואין הרבה מקומות לטייל בה. אוכל כשר אין לקנות רק במלון הכשר שם שעליו אני יכולה לתת חוות דעת רק באישי...
בקיצור דאבוס הרבה יותר יפה, ומעניינת.

אפטריסטית אחת

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
הייתי בדאבוס ובסאס פה
דאבוס הרבה יותר מעניינת, לא נגמר מה לעשות
סאס פה די משעממת, גם מה שמעצבן זה שאין רכבים עד הבית
אבל אם רוצים דווקא את האיזור הזה של סאס פה אפשר ללכת לסאס גרונד, 2 דקות נסיעה מסאס פה, ויש שם חרדים, ואפשר להגיע עם הרכב עד הבית
או שאתם רוצים את הפסטורליות בלי רכבים...
כל אחד אחרת.
מבחינת כמות חרדים, בסאס פה ובדאבוס אותו דבר, רק שיש יותר מניינים מסאס פה
בסאס פה מוכרים אוכל מוכן לשבת, אולי לפי הזמנה מראש. ובדאבוס אולי רק סלטים וחלות, או שכן מוכרים את הכל, לא זוכרת.

חוקרנוב

משתמש רשום
כאחד שהיה בסאס בקייץ,ממליץ על סאס פה או סאס גראנד מקום מדהים ברמות שאין לתאר,יש פעילות לילדים ולכל המשפחה,צריך להתארגן באוכל כמו"כ יש לקחת בחשבון תשלומי ארנונה ונקיון דירה ועוד אבל בס"ה מקום שווה בהחלט.
לגבי הגעה ממליץ לבוא דרך רומה ומשם לנסוע לסאס פה המקום קרוב ויותר טוב מאשר לנחות בציריך וגם כפי הנראה יותר זול.
דאבוס מקום מצויין אבל מרגיש כמו בני ברק או אנטוורפן.

כללית

משתמש מקצוען
אני הייתי ממליצה על דאבוס היינו שם כמה פעמים מבחינת אוכל כשר קל להסתדר יש שם אוכל כשר בחנויות וכן יש אפשרות לאכול במלונות הכשרים, מבחינת טיולים יש המון מסלולים באזור מאד יפים ומאד נחמדים לטיולי משפחות.
על ארוזה אני אישית לא ממליצה היינו שם השנה וברחנו משם אחרי יומיים לדאבוס,
מאד מהר ממצים אותה, ואין הרבה מקומות לטייל בה. אוכל כשר אין לקנות רק במלון הכשר שם שעליו אני יכולה לתת חוות דעת רק באישי...
בקיצור דאבוס הרבה יותר יפה, ומעניינת.
רק כדי לאזן, היינו בארוזה ונהנינו מאוד.
אמנם נכון שמהר מאוד ממצים אותה- אבל לשבוע-שבועיים משפחה עם ילדים יכולה לבלות שם מקסים. (יש גם משפחות שחוזרות לשם כל שנה)
עם אוכל כשר צריך לדעת להתארגן- ברור שאין שפע של אוכל מוכן כמו בדאבוס, מצד שני לא פוגשים שם את כל בני ברק... זה הולך ביחד.
ולמי שאין רכב/עם ילדים קטנים/לא מתמצא ודובר שפות- הגודל של ארוזה מהווה מעלה. הכל נגיש, קרוב ולא מצריך נסיעות ארוכות.

rafeli

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
כאחד שהיה בסאס בקייץ,ממליץ על סאס פה או סאס גראנד מקום מדהים ברמות שאין לתאר,יש פעילות לילדים ולכל המשפחה,צריך להתארגן באוכל כמו"כ יש לקחת בחשבון תשלומי ארנונה ונקיון דירה ועוד אבל בס"ה מקום שווה בהחלט.
לגבי הגעה ממליץ לבוא דרך רומה ומשם לנסוע לסאס פה המקום קרוב ויותר טוב מאשר לנחות בציריך וגם כפי הנראה יותר זול.
דאבוס מקום מצויין אבל מרגיש כמו בני ברק או אנטוורפן.

אפשר לקנות שם אוכל כשר/ מאפים כשרים? לא שבת, אמצע שבוע

חוקרנוב

משתמש רשום
אפשר לקנות שם אוכל כשר/ מאפים כשרים? לא שבת, אמצע שבוע
לגבי אוכל כשר,יש הרבה מוצרים שניתן לרכוש בסופרים צריך להיצמד לרשימה של בד"ץ ציריך
אבל עדיין בשר ועופות וחלב אין בכשרות שם, לכן כל מה שניתן להביא אוכל מהארץ יוצא זול יותר
בסאס פה יש בחור שמביא מציריך חלב וגבינה ומוצרים לשבת, המחירים כמעט פי 3 מהארץ יש לקחת את זה בחשבון.

rafeli

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הרבה שאלו אותי בפרטי לגבי הטיסות.
אני מצאתי טיסות באיזיג'ט, הלוך נחיתה בבאזל ביום ראשון בצהריים
חזור המראה מג'נבה (מג'נבה יש המראה ביום שישי בבקר אז מרויחים עוד יום)
סה"כ עלות הטיסות 620$ לזוג הלוך חזור.
תבדקו באתר של איזיגט את התאריכים שמתאימים לכם, יש שם תצוגה נהדרת של המחירים בכל החודשים וכך, אם אתם גמישים בתאריכים, ניתן לבחור לנסוע מתי שהכי משתלם.
כדאי מאוד להכנס לאתר בגלישה בסתר כי הוא מפעיל קוקיס שמיקרים את המחיר בכניסות חוזרות
(CTRL+SHIFT+N) בכרום

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאס גרונד, סאספה זה המקום
אחס המקומות היפים השקטים, ויש המון חרדים.

שג

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צריך לקחת בחשבון, שהטיסות בחזור של איזיג'ט הם בבוקר, ויתכן שלא יהיה תחבורה לשדה התעופה לפני הטיסה. ולישאר שם כל הלילה בשדה התעופה גם כן לא מומלץ.

rafeli

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צריך לקחת בחשבון, שהטיסות בחזור של איזיג'ט הם בבוקר, ויתכן שלא יהיה תחבורה לשדה התעופה לפני הטיסה. ולישאר שם כל הלילה בשדה התעופה גם כן לא מומלץ.

אני הזמנתי לינה ללילה האחרון למלון שנמצא במרחק 10-5 דק' משדה התעופה בג'נבה.
יש אוטובוס החל מ 5 בבוקר (הטיסה ב7:00). ומקסימום אפשר גם ללכת ברגל

עדי 679

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מצחיק שכל הבנברקים נוסעים ואומרים מרגישים שם כמו בניברק.....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה