טוב, בואו נעשה סדר בדברים.
לפוראור יש כמה קבוצות בציבור החרדי, כל קבוצה מתנהלת בדרך שלה, (אוורסט, נסיקה, כח וכו') יש כאלה שעובדות בצורה נורא מבישה, מנדנדות, מטרידות ולא עוזבות אותך עד שאת קונה או מצטרפת לפוראור תחתן, הן מבטיחות הבטחות רבות ולא הגיוניות (לא האמנתי עד שמישהי שעברה את זה סיפרה לי על זה בשבוע שעבר, שכנעו אותה לקנות ב8000 שח מוצרים והיא לקחה הלוואה וכמובן לא הצליחה למכור את הסחורה) הבעיה הגדולה שאותן אלה גם לא עוזרות אח"כ להצליח, ברגע שה"טרף" קנתה את המוצרים הן כמעט שוכחות ממנה, הן כבר קיבלו את הכסף עליה... (כמובן לא כולן ואני לא רוצה להכליל, אבל שמעתי כבר הרבה מיקרים כאלה, לצערינו הרב!!!) זה עצוב מאד ולא מוסרי ולדעתי זה ממש פשע... סליחה על הביטויים...
אבל, יש כאלה שעובדות בצורה מאד מכובדת, מספרות ומציעות ומי שמסרבת מסרבת, הבעיה הגדולה שהשם של פוראור כ"כ רע היום בגלל אלה שמנדנדות שגם הטובות והמסורות שעוזרות למשווקות שלהן להצליח ומוכנות לתת זמן רב מעצמן כדי שהמשווקות שלהן תצלחנה מפסידות הרבה משווקות שהיו יכולות להצליח מאד ובורחות אחרי כזה מסע שיכנועים ורדיפות שעברו.
יש הרבה מוכרות שנשארו חברות של כל החברות שלהן (אני למשל) ויכולות לדבר שיחה ארוכה עם המשפחה, השכנות והחברות ולא מזכירות בכלל את פוראור, תכלס' המשפחה, החברות והשכנות יודעות שאני מוכרת כך שאם הן רוצות משהו הן יכולות לפנות אלי, אני לא מצריכה להזכיר להן את זה כל הזמן.
אז לסיכום - - - - - - -
כמו בכל דבר - גננות, מורות, מנהלים, מזכירות, רופאים וכו' וכו' וכו', יש נחמדות יותר ופחות, יש נימוסיות ונעימות יותר ופחות וכל אחת ואחד תמיד בוחרים איך להתנהג, אנחנו בוחרים בכל דבר - איך להיות אשה, אמא, שכנה, חברה וכו'
ד' יעזור לנו למצוא חן ושכל טוב בעיני אלוקים ואדם.
סליחה על האורך...