גם אני מכינה את המתכון של רון יוחננובתודה!
הכנתי עם חזה, אבל לפי המתכון שלו, ויצא נהדר
עם חזה עוף
יוצא מושלם, מפריש מלא נוזלים ולא יבש בכלל!
גם אני מכינה את המתכון של רון יוחננובתודה!
הכנתי עם חזה, אבל לפי המתכון שלו, ויצא נהדר
עשיתי לשבת על הפלטה.דבר ראשון קרדיט לאפרת "מתכונים מהלב"
התיבול שלי שונה ממה שאפרת עשתה
לוקחים חזה עוף מוכן לשניצל
שמתי שמן + תבלין שווארמה + מלח + גריל עוף + א. מרק + מעט טריאקי (גורם שזה לא יהיה יבש)
מערבבים היטב הכל עד שכל החזות מכוסים היטב היטב
עורמים ערמה יפה כמו בתמונה אחד על השני
ותוקעים קסמים.
צפה בקובץ המצורף 1006983
מכסים בנייר כסף לחצי שעה שהטעמים נספגים חזק בבשר
בינתיים מחממים תנור ל 200 .
מכניסים מכוסה ל 15 - 20 דק'
מוציאים את הכיסוי לעוד 5 - 7 דק'
וכך זה יוצא
צפה בקובץ המצורף 1006986
בתמונה פה זה בלי קסמים אבל עדיין לא להוציא
לוקחים סכין חדה וקוצצים דק דק לרוחב החזה
וכך זה יוצא
צפה בקובץ המצורף 1006988
אפשרויות הגשה:
על מצע פירה, בתוך פיתה עם צ'יפס וכו'
הילדים לא גומרים לבקש לי עוד עוד מהקטן עד הגדול
בתאבון!!
פוחדת ש'הם' יזוזו באמצע...?גם אני אימצתי את המתכון של אפרת, בתוספת תבלין שווארמה.
אני שמה בתבנית אינגלישקייק כדי למנוע תזוזות מיותרות.
מתכון מעולה.
הבררנים שלי ממש אוהבים.
וגם יקרקרו...פוחדת ש'הם' יזוזו באמצע...?
אפשר כמות מדויקת של תיבול?דבר ראשון קרדיט לאפרת "מתכונים מהלב"
התיבול שלי שונה ממה שאפרת עשתה
לוקחים חזה עוף מוכן לשניצל
שמתי שמן + תבלין שווארמה + מלח + גריל עוף + א. מרק + מעט טריאקי (גורם שזה לא יהיה יבש)
מערבבים היטב הכל עד שכל החזות מכוסים היטב היטב
עורמים ערמה יפה כמו בתמונה אחד על השני
ותוקעים קסמים.
צפה בקובץ המצורף 1006983
מכסים בנייר כסף לחצי שעה שהטעמים נספגים חזק בבשר
בינתיים מחממים תנור ל 200 .
מכניסים מכוסה ל 15 - 20 דק'
מוציאים את הכיסוי לעוד 5 - 7 דק'
וכך זה יוצא
צפה בקובץ המצורף 1006986
בתמונה פה זה בלי קסמים אבל עדיין לא להוציא
לוקחים סכין חדה וקוצצים דק דק לרוחב החזה
וכך זה יוצא
צפה בקובץ המצורף 1006988
אפשרויות הגשה:
על מצע פירה, בתוך פיתה עם צ'יפס וכו'
הילדים לא גומרים לבקש לי עוד עוד מהקטן עד הגדול
בתאבון!!
אני לא זוכרת מדויק, אז אני אנסה!אפשר כמות מדויקת של תיבול?
אני הכנתי את זה עם לאפות ביתיות..איזה כיף! בדיוק הוצאתי חזות לערב... תודה!
הולכת לקנות פיתות
על איזה חום התנור שלך?מנסה כעת להכין
ולא מבינה איך החלק הפנימי של החזות אמור להאפות אחרי 15 דקות?
לא הגיוני, כבר עברו 20 דקות והפנימי לא אפוי בעליל...
סתם גיריתם
איזה גודל כוס ?ממליצה להכין עם לאפות ביתיות- מתכון של קרין גורן
2 כפות שמרים יבשים
4\1 2 כוסות מים
2 כפות סוכר
קילו קמח
4\3 כוס שמן
כף שטוחה מלח
אופן ההכנה
בקערת המיקסר לערבב קמח סוכר ושמרים,
להוסיף מים ואח"כ שמן ובסוף מלח.
ללוש במהירות נמוכה כ- 10 דקות- לבצק לח שנדבק לתחתית הקערה.
מחלקים את הבצק ל- חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לכדור,
משמנים את כדורי הבצק ומכסים באופן רופף להתפחה של 30 דקות.
מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל כדור לעיגול גדול בעובי חצי ס"מ .
מחממים על אש גבוהה מחבת נון סטיק , כשהמחבת חמה מניחים בה עיגול בצק ומחממים דקה מכל צד.
(לא נותנים לבצק להשחים הלאפה אמורה להישאר בהירה עם כתמים זהובים)
מוציאים למגבת וממלאים
(כדאי להכין רק לפי הכמות שצריכים לארוחה כי זה טעים בעיקר כשזה טרי)
כוס מדידה רגילה -240 מ"לאיזה גודל כוס ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: