בשרי שווארמה ביתית מטריפה-הילדים מלקקים את האצבעות-הכנה מהירה ביותר

ויטראז'

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
דבר ראשון קרדיט לאפרת "מתכונים מהלב"
התיבול שלי שונה ממה שאפרת עשתה
לוקחים חזה עוף מוכן לשניצל
שמתי שמן + תבלין שווארמה + מלח + גריל עוף + א. מרק + מעט טריאקי (גורם שזה לא יהיה יבש)
מערבבים היטב הכל עד שכל החזות מכוסים היטב היטב
עורמים ערמה יפה כמו בתמונה אחד על השני
ותוקעים קסמים.
IMG_8330.JPG
מכסים בנייר כסף לחצי שעה שהטעמים נספגים חזק בבשר
בינתיים מחממים תנור ל 200 .
מכניסים מכוסה ל 15 - 20 דק'
מוציאים את הכיסוי לעוד 5 - 7 דק'
וכך זה יוצא
IMG_8332.JPG
בתמונה פה זה בלי קסמים אבל עדיין לא להוציא
לוקחים סכין חדה וקוצצים דק דק לרוחב החזה
וכך זה יוצא
IMG_8333.JPG
אפשרויות הגשה:
על מצע פירה, בתוך פיתה עם צ'יפס וכו'
הילדים לא גומרים לבקש לי עוד עוד מהקטן עד הגדול
בתאבון!!
 

אסתי3311

משתמש סופר מקצוען
מצטער להפר את החגיגה.
אבל לא אהבתי את האבקת מרק והטריאקי ששמת לנו פה.
זה מממממש לא בריא ועדיף שתביאו לנו מתכונים בריאים
אין דרישה להעלאת מתכוני בריאות בדוקא.
כל אחד יכול להכין מה שמוצא חן בעיניו ולדלג על מה שלא מתאים לו.
ספציפית במתכון הזה מניחה שאפשר לשחק עם התיבול ולהתאים אותו לצרכים האינדוודואלים שלכם.

@ויטראז' המתכון נראה מעולה.
 

חזקי ☆

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
עיצוב ואדריכלות פנים
דבר ראשון קרדיט לאפרת "מתכונים מהלב"
התיבול שלי שונה ממה שאפרת עשתה
לוקחים חזה עוף מוכן לשניצל
שמתי שמן + תבלין שווארמה + מלח + גריל עוף + א. מרק + מעט טריאקי (גורם שזה לא יהיה יבש)
מערבבים היטב הכל עד שכל החזות מכוסים היטב היטב
עורמים ערמה יפה כמו בתמונה אחד על השני
ותוקעים קסמים.
צפה בקובץ המצורף 1006983
מכסים בנייר כסף לחצי שעה שהטעמים נספגים חזק בבשר
בינתיים מחממים תנור ל 200 .
מכניסים מכוסה ל 15 - 20 דק'
מוציאים את הכיסוי לעוד 5 - 7 דק'
וכך זה יוצא
צפה בקובץ המצורף 1006986
בתמונה פה זה בלי קסמים אבל עדיין לא להוציא
לוקחים סכין חדה וקוצצים דק דק לרוחב החזה
וכך זה יוצא
צפה בקובץ המצורף 1006988
אפשרויות הגשה:
על מצע פירה, בתוך פיתה עם צ'יפס וכו'
הילדים לא גומרים לבקש לי עוד עוד מהקטן עד הגדול
בתאבון!!
נראה עסיסי, מגרה.
שימו לב!
כמה שיותר דק, יצא טוב יותר.
אבל להניח אותם אחד על השני.
 

חזקי ☆

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
עיצוב ואדריכלות פנים
אין דרישה להעלאת מתכוני בריאות בדוקא.
כל אחד יכול להכין מה שמוצא חן בעיניו ולדלג על מה שלא מתאים לו.
ספציפית במתכון הזה מניחה שאפשר לשחק עם התיבול ולהתאים אותו לצרכים האינדוודואלים שלכם.

@ויטראז' המתכון נראה מעולה.
ודאי,
רק רציתי לומר שאפשר להסתדר גם עם תבלין שוואמה ומלח וקצת שום, ואולי רוטב צ'ילי!
לא שלא תעלו את המתכונים שלכם. אלא שגם בלי האבקת מרק זה יכול להיות טעים.
 

חמג

משתמש מקצוען
יש דרך לבשל או חייבת תנור?
אני מבשלת-
מטגנת קוביות בצל קטנטנות, מוסיפה שום כתוש ועל זה הרבה תבלין לשווארמה מעט מלח וסוכר ועל זה הכי קל קוביות חזה עוף,
או שבישלתי במים חזה עוף שלם לכמה דקות ופוררתי אותו לתוך הבצל המטוגן (אפשר להשתמש למיחזור של עוף מכובס וכד')
ואז בישול של כרבע שעה(אני מוסיפה רבע כוס מים למרות שלא חובה אבל עושה את זה רטוב ועסיסי)
בהצלחה!
 

M . A

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
מצטער להפר את החגיגה.
אבל לא אהבתי את האבקת מרק והטריאקי ששמת לנו פה.
זה מממממש לא בריא ועדיף שתביאו לנו מתכונים בריאים
עד כדי להרוס את החגיגה?
ולהתעצב?
נו נו
יש מתכונים פחות בריאים ואנחנו עדיין שורדים אותם וממשיכים לחיות
מותר מדי פעם להתפצ'קן עם קצת לא בריא ומי שלא בא לו- שלא יפתח את האשכול
ודאי,
רק רציתי לומר שאפשר להסתדר גם עם תבלין שוואמה ומלח וקצת שום, ואולי רוטב צ'ילי!
לא שלא תעלו את המתכונים שלכם. אלא שגם בלי האבקת מרק זה יכול להיות טעים.
בכל אופן- תודה על ההערה!
תמיד נחמד לחפש תחליף בריא
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
ממליצה להכין עם לאפות ביתיות- מתכון של קרין גורן

2 כפות שמרים יבשים
4\1 2 כוסות מים
2 כפות סוכר
קילו קמח
4\3 כוס שמן
כף שטוחה מלח

אופן ההכנה
בקערת המיקסר לערבב קמח סוכר ושמרים,
להוסיף מים ואח"כ שמן ובסוף מלח.
ללוש במהירות נמוכה כ- 10 דקות- לבצק לח שנדבק לתחתית הקערה.
מחלקים את הבצק ל- חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לכדור,
משמנים את כדורי הבצק ומכסים באופן רופף להתפחה של 30 דקות.
מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל כדור לעיגול גדול בעובי חצי ס"מ .
מחממים על אש גבוהה מחבת נון סטיק , כשהמחבת חמה מניחים בה עיגול בצק ומחממים דקה מכל צד.
(לא נותנים לבצק להשחים הלאפה אמורה להישאר בהירה עם כתמים זהובים)
מוציאים למגבת וממלאים

(כדאי להכין רק לפי הכמות שצריכים לארוחה כי זה טעים בעיקר כשזה טרי)
 

ויטראז'

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מצטער להפר את החגיגה.
אבל לא אהבתי את האבקת מרק והטריאקי ששמת לנו פה.
זה מממממש לא בריא ועדיף שתביאו לנו מתכונים בריאים
ודאי,
רק רציתי לומר שאפשר להסתדר גם עם תבלין שוואמה ומלח וקצת שום, ואולי רוטב צ'ילי!
לא שלא תעלו את המתכונים שלכם. אלא שגם בלי האבקת מרק זה יכול להיות טעים.
כל אחד יכול לשנות פה ושם תבלינים שלא נראים לו.
ולא צריך לשים הרבה מספיק מעט וזה משבח!
רוטב צ'ילי - לא נראה לי יותר בריא, אבל לא כדאי לריב
"כרצון איש ואיש"
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה