דבר ראשון קרדיט לאפרת "מתכונים מהלב"
התיבול שלי שונה ממה שאפרת עשתה
לוקחים חזה עוף מוכן לשניצל
שמתי שמן + תבלין שווארמה + מלח + גריל עוף + א. מרק + מעט טריאקי (גורם שזה לא יהיה יבש)
מערבבים היטב הכל עד שכל החזות מכוסים היטב היטב
עורמים ערמה יפה כמו בתמונה אחד על השני
ותוקעים קסמים.
מכסים בנייר כסף לחצי שעה שהטעמים נספגים חזק בבשר
בינתיים מחממים תנור ל 200 .
מכניסים מכוסה ל 15 - 20 דק'
מוציאים את הכיסוי לעוד 5 - 7 דק'
וכך זה יוצא
בתמונה פה זה בלי קסמים אבל עדיין לא להוציא
לוקחים סכין חדה וקוצצים דק דק לרוחב החזה
וכך זה יוצא
אפשרויות הגשה:
על מצע פירה, בתוך פיתה עם צ'יפס וכו'
הילדים לא גומרים לבקש לי עוד עוד מהקטן עד הגדול
בתאבון!!
התיבול שלי שונה ממה שאפרת עשתה
לוקחים חזה עוף מוכן לשניצל
שמתי שמן + תבלין שווארמה + מלח + גריל עוף + א. מרק + מעט טריאקי (גורם שזה לא יהיה יבש)
מערבבים היטב הכל עד שכל החזות מכוסים היטב היטב
עורמים ערמה יפה כמו בתמונה אחד על השני
ותוקעים קסמים.
מכסים בנייר כסף לחצי שעה שהטעמים נספגים חזק בבשר
בינתיים מחממים תנור ל 200 .
מכניסים מכוסה ל 15 - 20 דק'
מוציאים את הכיסוי לעוד 5 - 7 דק'
וכך זה יוצא
בתמונה פה זה בלי קסמים אבל עדיין לא להוציא
לוקחים סכין חדה וקוצצים דק דק לרוחב החזה
וכך זה יוצא
אפשרויות הגשה:
על מצע פירה, בתוך פיתה עם צ'יפס וכו'
הילדים לא גומרים לבקש לי עוד עוד מהקטן עד הגדול
בתאבון!!