שאלה מעניינת:יש מספיק ערים סביב לוד
שיעשו תורנות שעות בין הערים....
למה לא אמרת את הרעיון הזה לפני שנתיים ושלוש וארבע וחמש?
שאלה מעניינת:יש מספיק ערים סביב לוד
אבל אז תגלי שהוא גרף את כל הכסף לכיסו לבד, רק כי כולם אמרו כמוך.כל עוד גוטרמן לא משלם לי משכורת על גיוס תקציב לעירייה, אני משאירה לו את המשימה, בכבוד
כי אז היא לא ידעה על מטוסים.שאלה מעניינת:
שאלה מעניינת:
היא חשבה שהמטוסים יוצאים דרך פתח באדמה?כי אז היא לא ידעה על מטוסים.
כל הסיפור התחיל לפני כחמשה חודשים.
במילים אחרות:כי אז היא לא ידעה על מטוסים.
כל הסיפור התחיל לפני כחמשה חודשים.
הוא לא חשב כי הוא לא ידע על התופעה ברמה של לחשוב עליה.במילים אחרות:
כי אז זה הפריע רק לשכנים. ואף אחד מאיתנו לא חשב להציע להם תורנות .
זה טבע העולם, לא שנראה לי שמישהו פה לא בסדר. רק סתם מציעה להסתכל על זה במבט יותר רחב ופחות מרגיש נעשק באופן אישי.
הוא באמת מטפל במשימה הזו, רק שהטחנות טוחנות לאט, כידוע.כל עוד גוטרמן לא משלם לי משכורת על גיוס תקציב לעירייה, אני משאירה לו את המשימה, בכבוד
כנראה באמת עושים תורנות.חזרו לעבור עכשיו
גם מעל ראשל"צ עוברים מטוסי נוסעים כמה פעמים בשעה, במשך כל היום.יש מספיק ערים סביב לוד
כן, מהרגע שהמטוסים כל כך קרובים, אז חוצלארץ זה במרחק נגיעה.. הא?!אני היחידה שנהנית מזה?...
מרגיש לי שאני גרה בעיר נחשבת פתאום..
על הכיוון הזה לא חשבתי.. חחכן, מהרגע שהמטוסים כל כך קרובים, אז חוצלארץ זה במרחק נגיעה.. הא?!
לא רק מטוסי קרב ,ירושלים, בשבועות האחרונים לפחות 5 פעמים ביום, זוכה לשמוע וגם לראות ממש מעליי מטוסי קרב אימתניים.
שרק יהיה למטרות אימונים ולא למלחמה חלילה.
תפרח?לא רק מטוסי קרב ,
אני דומעת וגם רואה מטוסים רגילים חגים מעל ירושלים ...
אגב סבתי גרה במושב דרומי שקרוב לבסיס צבאי
בכל שעות היום טסים נמוך מאוד מטוסי קרב
הרעש הוא בקטע שבשניה שהוא חולף לפעמים את לא שומעת את עצמך מדברת... אין הרבה מה לעשות וגם הם התרגלו לרעש.
דוקא לי זה לא מפריע... הילדים שלי בעננים (תרתי משמע וכל יציאה החוצה הפכה להיות הרבה יותר אטרקטיבית. טוב, עד שהם יתרגלו...
כל חודשיים צריך להתלונן מחדש.ולא הבנתי למה לפני חודשיים ישר נזעקו והעירייה ישר טיפלה בזה ומשום מה עכשיו שקט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: