והפעם, שוב ב-0.75%.
ריבית בנק ישראל- 2.75%.
ריבית הפריים- 4.25%.
על כל 100,000 ש"ח בפריים, תשלמו עוד כ-40 ש"ח בחודש.
ריבית בנק ישראל- 2.75%.
ריבית הפריים- 4.25%.
הרבה הזהירו מפני תרחיש כזה ....לאאאאא, אין סיכוי.... די.
יש לי בערך שתי שליש פריים במשכנתא....
איך הגעת ל40?והפעם, שוב ב-0.75%.
ריבית בנק ישראל- 2.75%.
ריבית הפריים- 4.25%.
אז פריים פלוס חצי זה 4.75%?ריבית בנק ישראל- 2.75%.
ריבית הפריים- 4.25%.
תעשי חשבון ותראי.איך הגעת ל40?
4.75אז פריים פלוס חצי זה 4.75%?
או 3.25%?
מחאה כזו תעזור, רק שהיא לא תתרחש!אני מנסה לחשוב..
הדבר שהכי מפחיד את בנק ישראל זה שהאנשים לא יצליחו לעמוד בהחזרים (חדלות פירעון או משהו כזה)
לו יצויר שעכשיו עומדים כל בעלי המשכנתאות ואומרים חד משמעית אנחנו לא משלמים יותר משכנתא (מעבירים משכורת לחשבון בנק אחר או שיטות אחרות) עד שמורידים חזרה את הריבית
כמובן שיש דרכים להוציא ממי שלא משלם אבל כשזה מאות אלפי משפחות זה הרבה יותר מורכב וכאב ראש עצום לבנקים
האם זה יעזור?
כי?מחאה כזו תעזור, רק שהיא לא תתרחש!
איך היא תתרחש?
כי אם היא היתה מתרחשת לא היינו משלמים 8 שח לליטר דלק ואת כל שאר המחירים היקרים
מחאה ציבורית רחבה של אנשים שהולכים לשלם עשרות ומאות אלפים בגלל עליית אחוזי הריביתאיך היא תתרחש?
סליחה שאני אגואיסט אבל לי אישית זה עדיףכי אם היא היתה מתרחשת לא היינו משלמים 8 שח לליטר דלק ואת כל שאר המחירים היקרים
איזה קטע איתך, איך תארגן את זה, מה יחייב אנשים להאמין בזה ובעיקר ליישם, איך אנשים יקחו סיכון על עיקול הנכס שלהם....מחאה ציבורית רחבה של אנשים שהולכים לשלם עשרות ומאות אלפים בגלל עליית אחוזי הריבית
סליחה שאני אגואיסט אבל לי אישית זה עדיף
אני אפילו אשמח לאינפלציה רצינית (בעקבות המשכנתא שיש לי) ליברמן אכזב אותי עם האנפלציה הנמוכה יחסית...
אנשים באירן מתים בהפגנות ובכ"ז לא מתיאשים....אם היה קל לארגן ולבצע מחאות כאלו, העולם היה נראה אחרת....
קשה להאמין שזה יחול על משכנתאות קיימות.יושב ראש ועדת הכספים לשעבר חבר כנסת משה גפני דורש לבטל את הריבית על המשכנתא לזוגות צעירים הרוכשים דירה ראשונה.
את הדברים אמר גפני בעקבות הודעת בנק ישראל על עליה נוספת של הריבית. גפני הסביר כי ביטול הריבית על המשכנתא לזוגות צעירים הרוכשים דירה ראשונה "הוא צו השעה, אנחנו נעשה זאת".
נראה לי שזה רק משכנתאות חדשותקשה להאמין שזה יחול על משכנתאות קיימות.
כי זה אומר שהמדינה תצטרך להוציא מיליארדים במיידי.
למה צריך סבסוד, למה אי אפשר להגיע להסדר עם האוצר שעל זה הם לא גובים ריבית מהבנקיםכנראה שאין מה לתלות הרבה תקוות בהצעה של גפני, כי בכל מקרה נערי האוצר (והם מצליחים בדרך כלל) לא יתנו שהמדינה תסבסד משכנתאות
שם מדובר על צמוד מדד ועם רבית, רק בסה"כ חצי אחוז פחותמשכנתא למשפחות ותיקות ולזוגות צעירים שמופיע שם שזה עד סכום של 161,665 ש"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: