טיול בחו"ל שוב בודפשט...

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
תודה על התשובה המפורטת,
לגבי הרכבל הכיסאות הזמנתם מראש?
איך מזמינים מקום לכרמל? זה יקר משמעותית מחנה?

ואת כל הטיול רק בתחבורה ציבורית? זה נשמע שהספקת הרבה במינימום של זמן
הכרתם את המקום קודם? או נעזרת כל הזמן באינטרנט? זה לא מסובך מידי?
אני מתלבטת האם להשכיר רכב/ תחבורה ציבורית
אני התכתבתי עם מסעדת כרמל במייל בשפה עברית

moshe d

משתמש רשום
לא יודע עד כמה קריטי להזמין שם מקום אכלתי שם 3 ימים רצוף ולא היה צורך להזמין מקסימום לחכות טיפה
וגם שיום אחד אמרתי אני אזמין ליתר ביטחון קיבלתי תשובה אוטומטית למייל שאפשר להזמין רק עד 16:00 בצהריים אין שרות לקוחות לאר מכן
ולקחת בחשבון שהם לא מקבלים מרבע לעשר בערך
לגבי תחבורה אנחנו הזמנו כרטיסים של ה72 שע' ובפועל לא השתמשנו בכלל או שהלכנו ברגל או במוניות לא יודע לא היה יקר בכלל אולי המטבע היה בשפל כשהלכנו..
והיינו במלון דירות מעולה ממש באיזור היהודי 5 דק' הליכה מקוז'ניצי עלה לנו 800 בערך ל3 לילות

avi++

משתמש מקצוען
ואת כל הטיול רק בתחבורה ציבורית? זה נשמע שהספקת הרבה במינימום של זמן
הכרתם את המקום קודם? או נעזרת כל הזמן באינטרנט? זה לא מסובך מידי?
רכב מיותר שם לגמרי, תחבורה ציבורית פצצה, יש מכל מקום לכל מקום כל הזמן, רק קחו בחשבון שאם אתם עושים את החופשי שבועי צריך להסתובב עם דרכון או לפחות עם צילום דרכון, כי יש מבקרים נודניקים שרוצים לראות שאתה זה באמת אתה...
אם יש גוגל מפס, פשוט להכניס את היעד, הוא יקח אתכם הכי מהר והכי בקלות

moshe d

משתמש רשום
רכב מיותר שם לגמרי, תחבורה ציבורית פצצה, יש מכל מקום לכל מקום כל הזמן, רק קחו בחשבון שאם אתם עושים את החופשי שבועי צריך להסתובב עם דרכון או לפחות עם צילום דרכון, כי יש מבקרים נודניקים שרוצים לראות שאתה זה באמת אתה...
אם יש גוגל מפס, פשוט להכניס את היעד, הוא יקח אתכם הכי מהר והכי בקלות
לא בטוח שאתה צודק אנחנו קנינו בשדה תעופה את הכרטיס של ה72 שע' והוא אמר שלא צריך לא שם ולא שום פרט מזהה על הכרטיס

avi++

משתמש מקצוען
לא בטוח שאתה צודק אנחנו קנינו בשדה תעופה את הכרטיס של ה72 שע' והוא אמר שלא צריך לא שם ולא שום פרט מזהה על הכרטיס
בכרטיס השבועי צריך, מניסיון (מספר זהות או דרכון או משהו בסגנון)

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
לא יודע עד כמה קריטי להזמין שם מקום אכלתי שם 3 ימים רצוף ולא היה צורך להזמין מקסימום לחכות טיפה
וגם שיום אחד אמרתי אני אזמין ליתר ביטחון קיבלתי תשובה אוטומטית למייל שאפשר להזמין רק עד 16:00 בצהריים אין שרות לקוחות לאר מכן
ולקחת בחשבון שהם לא מקבלים מרבע לעשר בערך
לגבי תחבורה אנחנו הזמנו כרטיסים של ה72 שע' ובפועל לא השתמשנו בכלל או שהלכנו ברגל או במוניות לא יודע לא היה יקר בכלל אולי המטבע היה בשפל כשהלכנו..
והיינו במלון דירות מעולה ממש באיזור היהודי 5 דק' הליכה מקוז'ניצי עלה לנו 800 בערך ל3 לילות
איזה מלון הייתם?

אילה9

משתמש פעיל
יש מרכז חדש של דירות יפהפיות באזור היהודי-2 דקות הליכה ממסעדת כרמל, 3 דקות מבית הכנסת ומסעדת חנה
ליום חול זה מקום מושלם, לשבת-המפתחאלקטרוני ויש חיישנים, אנחנו תזמנו מייל לקבלה שיבואו לקחת אותנו בשבת וככה הם פתחו לנו את הדלת, ובחזור עברנו דרכם וביקשנו שיעלו איתנו ויפתחו את הדלת.
הם מודעים לזה ורגילים לעבוד עם יהודים

אילה9

משתמש פעיל
לגבי מסעדת כרמל-תלוי מתי.
הייתי בבודפשט כמה פעמים ובתקופות עמוסות כשמגיעים בערב למסעדה קורה ואין מקום.
מומלץ להזמין מראש מקום, מי שמתאחסן קרוב-אפשר לעבור דרכם לפני שיוצאים לטיול ולהירשם לערב.

הדודה מארגנטינה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מה זה הסגווי? אפשר פרטים? זה עם הדרכה? בעברית? להזמין כרטיס מראש? עלות?
תודה
צריך להזמין מקום מראש וזה נקרא מטיילים עם בר בבודפשט
יש מדריך ישראלי זה עולה 40 יורו
תהנו מלא

moshe d

משתמש רשום
וסתם לידיעה יש שם מלא קורקינטים חשמלים שפזורים ברחובות שאפשר לשכור לפי דק' אם אני לא טועה זה 2.5 ש"ח לפתיחה ועוד 0.5 ש"ח לדקה תעשו חשבון לפעמים זה משתלם וזה גם כיף...

צימר

משתמש חדש
שלום לכולם.
מקווה שאני כותבת בפורום הנכון...
מתכוונים ליסוע שבוע הבא לקרסטיר ובודפשט.
אז כמה שאלות שעוד לא מצאתי להם תשובה ברורה בפורומים כאן:
1. מה קורה עם הלילות בבודפשט, כולם מזהירים שמסוכן להסתובב, בפרט באזור ה"יהודי" ששם כל הברים וכו' אבל ממליצים ליסוע בספינה של הלילה, וגם המסעדות פתוחות עד עשר [מי יאכל ארוחת ערב לפני שהלילה מתחיל בחורף...], ראיתי גם שיש איזה מופע אורות שבדיוק הגיע לאי מרגיטה, אז איך זה עובד? הסכנות הן רק בשעה יותר מאוחרת? יש דרכים יותר בטוחות להתנייד?
2. מי יכול להמליץ מניסיון על טיול סגווי או רייזר טוב? [שם / טלפון /מייל].
3. אם יש מי שיכול להמליץ מניסיון על מקום שמזמינים או עושים מסאז' טוב [בבודפשט או קרסטיר], שאין בעיה של צניעות.
4. ראיתי שיש קרקס מפורסם בבודפשט, אף פעם לא הייתי, אם יש מישהו שמכיר וידע לומר אם זה מתאים לזוג חרדי או שיש שם פריצות [זה טריקים של בעלי חיים או בני אדם....].
5. מי שיצא לו ללון במלון ארקדיה, ויכול לתת המלצה או אזהרה.
מקווה ומצפה לעזרתכם
תודה רבה

יוכבד02

משתמש פעיל
שלום לכולם.
1. מה קורה עם הלילות בבודפשט, כולם מזהירים שמסוכן להסתובב, בפרט באזור ה"יהודי" ששם כל הברים וכו' אבל ממליצים ליסוע בספינה של הלילה, וגם המסעדות פתוחות עד עשר [מי יאכל ארוחת ערב לפני שהלילה מתחיל בחורף...], ראיתי גם שיש איזה מופע אורות שבדיוק

שלום לכולם.
1. מה קורה עם הלילות בבודפשט, כולם מזהירים שמסוכן להסתובב, בפרט באזור ה"יהודי" ששם כל הברים וכו' אבל ממליצים ליסוע בספינה של הלילה, וגם המסעדות פתוחות עד עשר [מי יאכל ארוחת ערב לפני שהלילה מתחיל בחורף...], ראיתי גם שיש איזה מופע אורות שבדיוק הגיע לאי מרגיטה, אז איך זה עובד? הסכנות הן רק בשעה יותר מאוחרת? יש דרכים יותר בטוחות להתנייד?
2. מי יכול להמליץ מניסיון על טיול סגווי או רייזר טוב? [שם / טלפון /מייל].
3. אם יש מי שיכול להמליץ מניסיון על מקום שמזמינים או עושים מסאז' טוב [בבודפשט או קרסטיר], שאין בעיה של צניעות.
4. ראיתי שיש קרקס מפורסם בבודפשט, אף פעם לא הייתי, אם יש מישהו שמכיר וידע לומר אם זה מתאים לזוג חרדי או שיש שם פריצות [זה טריקים של בעלי חיים או בני אדם....].
5. מי שיצא לו ללון במלון ארקדיה, ויכול לתת המלצה או אזהרה.
מקווה ומצפה לעזרתכם
תודה רבה
מצטרפת גם לשאלות
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה