נראה לי שכןזה משהו מוכר? פעיל?
הסעה מסודרת לקרעסטיר - קורטוש בודפשט
הסעה מסודרת לקסטיר בימים שני ורביעי פעמיים ביום. ( הסעה הלוך חזור). לפרטים נוספים היכנסו לאתר >>www.kurtosh.co.il
תתקשרו
נראה לי שכןזה משהו מוכר? פעיל?
הסעה מסודרת לקסטיר בימים שני ורביעי פעמיים ביום. ( הסעה הלוך חזור). לפרטים נוספים היכנסו לאתר >>www.kurtosh.co.il
מאושר. הספקנו לבקר כבר.מקור?
זה כשרות של אותה קהילהזו כשרות שונה מה ק ודמת?
בשבוע האחרון הם הציעו לי רק הסעות פרטיות ולא שאטליםזה משהו מוכר? פעיל?
יש הסעה לקרעסטיר בשני הקרוב בערבבשבוע האחרון הם הציעו לי רק הסעות פרטיות ולא שאטלים
מונית עולה אצלם 260 יורו, ואפשר להתחלק עם עוד נוסעים כשיש
זה פחות או יותר המחיריש הסעה לקרעסטיר בשני הקרוב בערב
אין הסעות קבועות
המחיר 65 יורו לאדם
זה המחיר או שזה יקר?
זה מה שאני קיבלתי מאחד מהם לפי כמה שבועותיש הסעה לקרעסטיר בשני הקרוב בערב
אין הסעות קבועות
המחיר 65 יורו לאדם
זה המחיר או שזה יקר?
ב. סדקתי באתר לגבי סעודות שבת, מה עומד מאחורי המחיר של 280 שח לסעודה לסועד!!!לידיעת רבים!
מסעדת חנה פותחת שוב את שעריה ביום שני הקרוב
המסעדה עברה שיפוץ ותהיה בהכשר הקהילת החרדית ברשות הרב רבינוביץ
המסעדה עברה בעלות ונפתחה מחדש, כרגע הבעלים מנסה למתג את המסעדה כיוקרתית על ומכאן המחירים האלה (לא רק בשבת...) תוכלו לאכול גם במסעדת כרמל או בבית חבד שם המחירים חצי מאלה והאוכל מעולה!ב. סדקתי באתר לגבי סעודות שבת, מה עומד מאחורי המחיר של 280 שח לסעודה לסועד!!!
נשמע לי מופקע
ב. אשמח לכל עזרה בנושא דירה או חדר במלון לשבת, ממישהו שהיה והיה בסדר
תודה
שלום וברכה!
אנחנו נוסעים לבודפסט עוד שבוע והיינו שמחים לשמוע קצת מידע וטיפים ממי שיודע והיה לאחרונה בבודפסט,
איזה אטרקציות שווה לעשות, קניות, תפילות, מסעדות, קרעסטיר והמסתעף,טיפים, איפה שווה להמיר כסף הונגרי בארץ או לא? וכו,
אנחנו ממש נשמח!
בתודה ענקית מראש
יש למישהו מידע קצת יותר מפורט בבקשה!!!בודפשט איי אל - הבית שלך בבודפשט
המדריך השלם למטיילים בבודפשט: טיסות, מלונות, בניית מסלול טיול בבודפשט, סיורים בבודפשט, קניות, מסעדות מומלצות בבודפשט, בודפשט לשומרי כשרות.budapestil.co.il
מנסיון בטיולים בחו"ל באופן כללי. כששוכרים רכב, מרוויחים המון זמן ואנרגיות... זה אמנם לא בחינם, אבל לדעתי שווה. ניסיתי את 2 האופציות...
נראה לי שלאמישהו שהיה במרחצאות רודאש, האם זה מקום מומלץ ומתאים לבנות חרדיות?
נוסעות בתחילת יולי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: