קשה לענות כי אני עובד על כמה פרויקטים באותו זמן. כאילו שכותב את הסיפור וכאילו שמקבל אותו. כותב... עובר למשהו אחר... מכין סקיצה ונותן כמו ליין קצת אוויר... עובר למשהו אחר... משפר את הטקס או הסקיצה... עובר למשהו אחר וכו'. תכלס, אין לי מושג. יוצא אז שיום אחד זה רק הכנות של עמודים ויום אחר ביצוע של כמה.מר ג'קי,
זה פשוט לחטוף חלישות הדעת מכל עמוד קומיקס שלך!
איזו השקעה, איזו רמה ומקצועיות!
התכנון, הקומפוזיציות, הפרטי פרטים, ההבעות!!!!! פשוט מרגישים את הסיפור וחווים אותו עם המראות והקולות! אני ממש שומעת את ההוא בפריים האחרון עם הצווחות שלו!!...
אפשר בבקשה לשאול כמה זמן לוקח לכם מבניית עמוד קומיקס, חלוקה, תכנון, סקיצה וכו' עד לסיום הסופי?
ושאלה לי- זה הולך להיות צבוע? כי אם כן, מענין אותי איך החלקים השחורים משתלבים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: