שואל לעניין
משתמש מקצוען
משלוש יוצא אחד:
Dreame H12 Dual
Dreame H12 Dual
.TINECO
משלוש יוצא אחד:
Dreame H12 Dual
NEO מבית ROIDMI
TINE8CO
אחרי כל האשכולות- מה עדיף? התבלבלתי...
מסכים.דרימי
ממליצה להשוות ביצועים בפועל ולהווכח בזה
רק שהוא רובוט ולא שוטף ידני.dreame l20 הכי חדש בשוק וביצועים הכי טובים!
אין כמו להדליק את הרובוט וללכת להספיק דברים אחרים, רק שהביצועים היותר טובים זה עם אפליקציה.
איזה דגם?דרימי חדש ממש בינתיים מרוצה מאד מאדדד במחיר הוא כמו ההטינקו S5 בביצועים כמו טינקו S7 ואפילו יותר (מבחינת עוצמת שאיבה , ומייבש את המברשת)
בנוסף מתפקד גם שואב יבש בלבד , גם שואב ידני, כמו הדייסון
די קשה לענות על זה כי כל בעיות הלכלוך שלו וסוג המרצפות שלו. אין לי קטנטנים אז הלכלוכים הם לא קשים. המרצפות שלי הן מבריקות מראה והוא מעולה עליהם.רק שהוא רובוט ולא שוטף ידני.
איך הוא על לכלוכים קשים? אני מתכוונת ממש קשים כמו אחרי שבת למשל.
ועוד שאלה, איך צריך להכין לו את הבית?
והאם את כל הבית צריך להכין או שמספיק חדר אחד בכל פעם?
תודה!
מה ההבדלים לטובתו?דרימי h13 !!!
(מול טינקו s7)
אין מה להשוות אפילו
מושלם!!
שווה כל שקל!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: