מה שאני הבנתי שבחלק של הניקיון כל השואבים שוטפים זה אותה התעסקות.אני רוצה משהו עוצמתי מאוד שלא מסובך להתעסק איתו לא בניקיון שלו ולא בחלקים
מה שאני הבנתי שבחלק של הניקיון כל השואבים שוטפים זה אותה התעסקות.אני רוצה משהו עוצמתי מאוד שלא מסובך להתעסק איתו לא בניקיון שלו ולא בחלקים
מי עושה קבוצה ב 3,300?במקומך ובתקציבך הייתי קונה DREAME H14 DUAL
מקבוצת רכישה של מי שפרסמה כאן , כמדומני ב-3300 שח .
לא יודעת כמה עולה בחנויות ....
וגם האם הדגמים הקודמים של דרימי (H13 וכדו׳) האם הם מגיעים מתחת לשולחן/כסאות או שצריך 180 מעלות בשביל זה ?תודה על כל התשובות כאן!
עוד שאלה, מה ההבדל בין דגמי דרימי H וM ? במיוחד בין M13 pro לH13 ?
ייש׳׳כ
לטינקו יש דגמים עם טכנולוגיית הפלאש דריי שמנקה ומייבשת את המברשת והמרכת ולא קיימת במוצרים אחרים.דרימי חדש ממש בינתיים מרוצה מאד מאדדד במחיר הוא כמו ההטינקו S5 בביצועים כמו טינקו S7 ואפילו יותר (מבחינת עוצמת שאיבה , ומייבש את המברשת)
בנוסף מתפקד גם שואב יבש בלבד , גם שואב ידני, כמו הדייסון
לטינקו יש את הדגם שנקרא סטרצ' והוא 180 מעלות נכנס עד גובה של 13 ס"מוגם האם הדגמים הקודמים של דרימי (H13 וכדו׳) האם הם מגיעים מתחת לשולחן/כסאות או שצריך 180 מעלות בשביל זה ?
זה עוזר אבל לא מספיק..לטינקו יש דגמים עם טכנולוגיית הפלאש דריי שמנקה ומייבשת את המברשת והמרכת ולא קיימת במוצרים אחרים.
תודה אבל שאלתי לגבי דרימי ספציפיתלטינקו יש את הדגם שנקרא סטרצ' והוא 180 מעלות נכנס עד גובה של 13 ס"מ
זה עוזר באופן מוחלט. זה הפיתוח פלאש דריי.זה עוזר אבל לא מספיק..
הדבר הכי מעצבן בשואבים שוטפים זה הריקון של המיכל המלוכלך, ותחזוקה שלו שלא יסריח
והטינקו סוויטצ'רק הדרימי 14 הוא 180 מעלות
בגדול נכון. למעט דגמי הפלאש דריי בטינקו ששם זה מנקה את הצנרת והמברשת כולל ייבוש באופן מושלםמה שאני הבנתי שבחלק של הניקיון כל השואבים שוטפים זה אותה התעסקות.
אני עכשיו עשיתי ניקיון עצמי בטינקו ולא ייבש לי את הגלגל 100% זה נורמלי??בגדול נכון. למעט דגמי הפלאש דריי בטינקו ששם זה מנקה את הצנרת והמברשת כולל ייבוש באופן מושלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: