כן הוא גם שואף, גיסתי קנתה כזה אבל ממש חדש, עדיין לאוידת להגיד לי איך זה עובד, וגם לא מכירה אחרים אז היא לאוידת להגיד מה ההבדל....הוא גם שוטף?, כי באתר 20K הוא רק שואב
כן הוא גם שואף, גיסתי קנתה כזה אבל ממש חדש, עדיין לאוידת להגיד לי איך זה עובד, וגם לא מכירה אחרים אז היא לאוידת להגיד מה ההבדל....
באיזה אתר? כי אני לא מצאתיהוא גם שוטף?, כי באתר 20K הוא רק שואב
אתר של דרימי, יש שם דגם משהו כמו 20R או משהו כזה, אבל אין שם באמת 20K PROבאיזה אתר? כי אני לא מצאתי
משהי יודעת אם בסניף בני בר
זה גם שואב וגם שוטף? כמה זמן יש לה את זה?כן הוא גם שואף, גיסתי קנתה כזה אבל ממש חדש, עדיין לאוידת להגיד לי איך זה עובד, וגם לא מכירה אחרים אז היא לאוידת להגיד מה ההבדל....
יש לה את זה פחות משבועיים, לכן זה עדיין לא מספיק זמן לדעת האם המוצר הזה באמת טוב....זה גם שואב וגם שוטף? כמה זמן יש לה את זה?
לבינתיים היא מרוצה? סליחה על כל השאלות .......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: