שדדו אותי...הבו עיצה!

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ראיתי בחיובים של ישראקרט שחויבתי ב59 ש"ח באיזה מכולת, מציינת ש:
מעולם לא דרכתי שם.
הכרטיס שלי לא אבד מעולם.
אין את המספר שלי לאף אחד.
מה זה יכול להיות?

1211

משתמש חדש
פנה לחברת האשראי, ספר כי מעולם לא קנית
ויחזירו לך את תשלום

22

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
כדאי לבדוק את שם העסק טוב ולבקש פרטים מחברת האשראי על העסק, קורה שהחנות שליד הבית נקראת בשם שלא מכירים.

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה לכולם, גיליתי את הבעיה.
קניתי אודם באיזה חנות, שהם גם הבעלים של המכולת ההיא...

ngp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
נכתב ע"י מולטיגרפיה;2281120:
תודה לכולם, גיליתי את הבעיה.
קניתי אודם באיזה חנות, שהם גם הבעלים של המכולת ההיא...

כמה צפוי..........

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
קופצת על האשכול.
קניתי משהו בסופר פארם על סך 64 ש"ח ובפירוט תשלומי האשראי מופיע חיוב על סך 128 ש"ח.
מה אני עושה?
י"ל כי אין לי את הקבלה של הקניה ההיא...

שישיה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י בתיה G;2281162:
קופצת על האשכול.
קניתי משהו בסופר פארם על סך 64 ש"ח ובפירוט תשלומי האשראי מופיע חיוב על סך 128 ש"ח.
מה אני עושה?

את יכולה לגשת אליהם ולבקש שישחזרו לך את הקבלה לפי הכרטיס אשראי, וכך תוכלי לראות על מה החיוב הכפול,ואולי יהיה אפשר לבטלו.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י שישיה;2281166:
את יכולה לגשת אליהם ולבקש שישחזרו לך את הקבלה לפי הכרטיס אשראי, וכך תוכלי לראות על מה החיוב הכפול,ואולי יהיה אפשר לבטלו.

עקב מקרה דומה, אני משתדל תמיד לבקש קבלה רק בשביל לראות את סכום החיוב ואח"כ זורק לפח, לא כמו אלו שממהרים ואיך שהמוכר מגהץ יוצאים מיד [ואין להם זמן להמתין כ-15 שניות במסלקות הקטנות] והם כבר באוטו.

פעם קרה לי מקרה הפוך שבמקום 64 ש"ח חייבו אותי 6.4

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
טוב, כל אחד מוסיף את שלו, אז הנה שלי.

לפני כמה שנים, ניסיתי להעביר את כרטיס האשראי על קניה קטנה, והמוכרת אומרת לי "סירוב". זה היה מאד תמוה, כי זה היה ממש אחרי תאריך החיוב, ולא היתה שום סיבה שהמסגרת תהיה חסומה.

בבירור מול חברת האשראי, הפקידה אומרת לי, שלפני יומיים בוצעה עיסקה בסך 28,000 ש"ח. איפה?! בחנות המכולת מול ביתי.

כפי הנראה בעל המכולת טעה, ובמקום לחייב 28 שקלים, הוא חייב 28,000. דיווחתי שזו טעות, ולא הייתה עיסקה כזו, אולם הפקידה טענה כי זו עסקה חתומה, והכרטיס עבר פיזית, אז לא ניתן לדווח על עסקה שלא בוצעה.

אז מה ניתן לעשות? לגשת למכולת ולבקש ממנו לבטל העסקה. הוא לא "זכר" בכלל דבר כזה, ולא הסכים לשתף פעולה.

בבירור נוסף מול חברת האשראי, טענתי מול הפקיד הבכיר, כי מסגרת הכרטיס שלי נמוכה משמעותית מהיקף העסקה שבוצעה, וכי היה על חברת האשראי לסרב לעסקה. לאחר "התייעצות" הסכימה חברת האשראי לדחות את העסקה.

הפואנטה הייתה, שלאחר מעשה, בעל חנות המכולת דרש ממני לשלם לו את 28 השקלים, בגין העסקה ש"בוטלה".

בסוף שילמתי.

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2281398:
בבירור נוסף מול חברת האשראי, טענתי מול הפקיד הבכיר, כי מסגרת הכרטיס שלי נמוכה משמעותית מהיקף העסקה שבוצעה, וכי היה על חברת האשראי לסרב לעסקה. לאחר "התייעצות" הסכימה חברת האשראי לדחות את העסקה.

תהיתי לעצמי מאיפה יש לאנשים 28000 ש"ח..:)

cofix

משתמש פעיל
נכתב ע"י chaim424;2281334:
עקב מקרה דומה, אני משתדל תמיד לבקש קבלה רק בשביל לראות את סכום החיוב ואח"כ זורק לפח, לא כמו אלו שממהרים ואיך שהמוכר מגהץ יוצאים מיד [ואין להם זמן להמתין כ-15 שניות במסלקות הקטנות] והם כבר באוטו.

פעם קרה לי מקרה הפוך שבמקום 64 ש"ח חייבו אותי 6.4

אני בדר"כ שומר קבלות אשראי עד לאחר החיוב

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י בתיה G;2281162:
קופצת על האשכול.
מה אני עושה?

טלפון לחברת האשראי
(להתאזר בסבלנות. הם מחזירים צלצול אחרי זמון רב)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה