שגיאת CORS

שלוות נפש

משתמש פעיל
בוקר טוב
נתקלתי בשגיאה הבאה : (בC#)
Access to XMLHttpRequest at ... from origin ... has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.
התקנתי Microsoft.AspNet.WebApi.Cors
והוספתי ב- controller את השורה:
[System.Web.Http.Cors.EnableCors("*","*","*")]
ולא עזר.
אשמח לשמוע פתרונות אחרים
תודה רבה!!

Estheror

משתמש רשום
שימי לב שהweb יהיה על iis express ולא על local iis .
לי זה עזר בשביל שהpost יעבוד כשהיה לי את הerror הזה.

מוטי אורן

משתמש רשום
מוזיקה ונגינה
CORS זה מנגנון שחוסם גישה לדומיינים באמצעות הדפדפן.
הייתי מציע לך להתקין את המודול הבא: https://www.npmjs.com/package/cors ולהשתמש בו כמידלוור.
שימי לב שבפרודקשן כדאי שיהיה הגבלה על דומיינים שיכולים לשלוח בקשות, ככה שלא כדאי להשתמש במידלוור בלי אובייקט ה options.
עריכה: רק עכשיו אני רואה בשאלה שמדובר על C#, המודול שהבאתי מתאים ל node.
ממליץ לעיין כאן: https://docs.microsoft.com/en-us/aspnet/core/security/cors?view=aspnetcore-6.0

נערך לאחרונה ב:

מוטי אורן

משתמש רשום
מוזיקה ונגינה
שימי לב שהweb יהיה על iis express ולא על local iis .
לי זה עזר בשביל שהpost יעבוד כשהיה לי את הerror הזה.
במחילה, אבל זה נשמע לי פתרון די עקום. למה לא לטפל ב CORS כמו שצריך? הדבר הזה מיועד בשביל לאבטח את ה API שלך. למה לא לטפל בשורש הבעיה וזהו?

Estheror

משתמש רשום
במחילה, אבל זה נשמע לי פתרון די עקום. למה לא לטפל ב CORS כמו שצריך? הדבר הזה מיועד בשביל לאבטח את ה API שלך. למה לא לטפל בשורש הבעיה וזהו?
שמדובר בשרתים החיצוניים יש תמיכה בcors בשביל אבטחת מידע..
אבל אצלי לוקאלי במחשב אני שמה על iis expres ...

מוטי אורן

משתמש רשום
מוזיקה ונגינה
שמדובר בשרתים החיצוניים יש תמיכה בcors בשביל אבטחת מידע..
אבל אצלי לוקאלי במחשב אני שמה על iis expres ...
אוקיי. למרות שאני הייתי מעדיף לשנות את הפונקציונליות הזאת בין סביבת פיתוח לפרודקשן בקוד עצמו, לא מכיר את הנושא הזה ב C#, אבל בנוד זה נמצא במשתנה סביבה process.env.NODE_ENV.

מ.ש.

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בוקר טוב
נתקלתי בשגיאה הבאה : (בC#)
Access to XMLHttpRequest at ... from origin ... has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.
התקנתי Microsoft.AspNet.WebApi.Cors
והוספתי ב- controller את השורה:
[System.Web.Http.Cors.EnableCors("*","*","*")]
ולא עזר.
אשמח לשמוע פתרונות אחרים
תודה רבה!!
endpoints אחרים עובדים לך?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה