שגיאה בחיפוש גוגל

נומנום

משתמש פעיל
צילום מקצועי
שגיאה שחוזרת על עצמה בלי שום סיבה על אתרים סטנדרטיים (יד 2, הום סנטר מילה וכו') המחשב עם חסימה של אתרוג אינטרט סיבים קליטה מלאה.
מה יכולה להיות הבעיה???
צילום מסך 2024-11-03 125921.png

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
שגיאה שחוזרת על עצמה בלי שום סיבה על אתרים סטנדרטיים (יד 2, הום סנטר מילה וכו') המחשב עם חסימה של אתרוג אינטרט סיבים קליטה מלאה.
מה יכולה להיות הבעיה???צפה בקובץ המצורף 1809837
מישהו נגע בהגדרות המחשב?
אולי יש בעיה בתעודת אבטחה?
תנסי מגלישה בסתר

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
תנסו אולי מדפדן אחר אם כרגע בשל גוגל כרום, אז תנסו באקספלורר.

ומה מבחינת מהירות הגלישה?

או שתפנו לאתרוג

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
תקלות DNS לרוב אינן במחשב הקצה, אלא בספק האינטרנט.
אתמול, לדוגמה, משעות הבוקר ועד הערב (למעשה אני לא בטוח שזה סודר סופית), הייתה לבזקבינלאומי תקלה מערכתית שהשפיעה על מאות (שאני יודע עליהם ישירות, מסתבר לי שהיו יותר) משתמשי קצה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה