יכול להיות עם רכב, מקסימום ניקח נהג, אבל איך אני מחפש שיהיה שם באיזור (הבנתי שיש שם מנינים ומקווה ופתוח כל השנה כולל ארוחות בהזמנה, נכון?)? וגם האם האנשים אמינים, לא עושים שטיקלעך וכו'..אתם עם רכב?
אם כן, אפשר לחפש משהו ברדיוס קצת יותר מרוחק.
באיזה הכנסת אורחים מדובר למעלה או למטהבאמצע השנה מקווה כן ומנינים בד"כ לפי השמועה כל יום יש מנינים.
לינת לילה באמצע השנה בסביבות 35 יורו לאדם בהכנסת אורחים.זב כולל גם ארחות פנסיון מלא.
כן הם אמינים
נראה לי למעלה. אבל לא בטוחבאיזה הכנסת אורחים מדובר למעלה או למטה
לפני חודש היינו:מישהו יודע מה המחירים שם נכון להיום??
מה זה מה שכתב שאפשר לקבל 150 ש"ח מתנה, לחצתי על הקישור ואין שום הנחה?אתם עם רכב?
אם כן, אפשר לחפש משהו ברדיוס קצת יותר מרוחק.
יש שם תגובה זו:האם מישהו היה פעם במלון Keresztúri Vendégház בקרעסטיר, והאם ניתן לשהות שם בשבת (ליהודי דתי כמובן)?
שינה הייתי ממליץ על https://kereszturivendeghaz.hu/ או דרך בוקינגשלום
דרוש מידע לגבי אש"ל בקרעסטיר לשבת
אשמח לקבל פרטים.
תודה רבה
לאיש לך אימייל של רובין ?
יש מקום חדש שנקרא "קרעסטיר הויף", לפי מה שהבנתי המחירים טובים ביחס לפרידלנדר ורובין, המספר שלהם הוא 050-4132188 וואטסאפ +48880770418שלום
דרוש מידע לגבי אש"ל בקרעסטיר לשבת
אשמח לקבל פרטים.
תודה רבה
של מי?יש לך אימייל ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: