חגים שבעתן סופגניות? או שיש טעם לעוד מתכון?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ממולאות בקרם פטיסייר...
רוצות מתכון או ששבעתם מתכוני סופגניות?
IMG_0321_800x600.jpg


IMG_0326_800x600.jpg
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נו.......???
מחכה!!!
אשמח אם זה מתאים לקמח כוסמין.
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
על שלך בחיים לא מוותרת!
מעדיפה מתכון שלך לניסוי, ולא אחר מעיתון...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אללי
על קרם פטיסייר ועוד במתכון שלך לא שואלים שאלות
אז יש טעם. תרתי משמע :)
 

bonbon

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני רוצההההההההההההההההה
 

אפור ורוד

משתמש מקצוען

דפה

משתמש מקצוען
העני,
מהלילה, כל 20 דק' אני נכנסת לבדוק אם כבר העלית את המתכון.
יש גבול! אנחנו נשים. לפחות אל תעלי לנו תמונות מגרות.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
סופגניות במילוי קרם פטיסייר


15 סופגניות בינוניות

1/2 קילו קמח
1 כפית מלח
1 כף שמרים יבשים
3/4 כוס מים
2 ביצים M
3 כפות סוכר
1/3 כוס שמן
1 כף ברנדי

שמים בקערה מלח ומעליו קמח ואת יתר הרכיבים. משאירים 5 דקות ללא ערבוב. מפעילים את המיקסר ומעבדים לבצק חלק ורך. אם יש צורך מוסיפים עוד טיפה מים. אם הבצק דביק ממשיכים ללוש עוד כמה דקות. אם בכל זאת נשאר דביק מוסיפים טיפה קמח.

מתפיחים להכפלת הנפח

שוקלים את הבצק ומחלקים ל - 15 חתיכות שוות.
מגלגלים כל חתיכה לכדור
מניחים כל כדור על חתיכת ניר אפיה ומתפיחים להכפלת הנפח
מחממים שמן בסיר
השמן מוכן כאשר כף עץ שנכנסת לשמן יוצרת סביבה בועות קטנות של שמן
אם הבועות גדולות מדי- השמן חם מדי והסופגנייה תישרף מהר מבחוץ ולא תהיה מוכנה בפנים
מכניסים בזהירות 3 סופגניות כל פעם לשמן כשניר האפיה בחלק התחתון. אחרי מספר שניות מוציאן את ניר האפיה
מטגנים מכל צד בערך 2-3 דקות להשחמה נאה אבל לא כהה מדי.
מעבירים לניר סופג.

קרם פטיסייר
1 כוס + 1 כף חלב [חלב סויה לגרסה פרווה- יוצא מעולה]
20 גרם מרגרינה
1/2 מקל וניל [או 2 שקיות סוכר וניל]
1/3 כוס סוכר
3 חלמונים
4 כפות קורנפלור

בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב, מרגרינה, וניל ומחצית מכמות הסוכר.
בקערה נפרדת טורפים חלמונים, את הסוכר הנותר ואת הקורנפלור עד שמתקבלת בלילה חלקה.
מאחדים את הנוזל ואת תערובת החלמונים תוך כדי ערבוב. מעבירים את כל הבלילה לסיר ומבשלים כדקה עד להסמכה. מתקבל מעין פודינג. הקרם צריך להיות סמיך כדי שלא ייזל....

מעבירים מקרם הפטיסייר לשקית זילוף עם צנטר ארוך ודק
מזריקים כמות נדיבה של קרם פטיסייר לתוך כל סופגנייה

מקשטים בגנאש שוקולד חלב או מריר
IMG_0323_800x600.jpg


IMG_0321_800x600.jpg
 

מלכה123

משתמש מקצוען
כאילו, אין מצב לאפות אותן?....
ועוד שאלה- האם אפשר להמיר את המרגרינה לחמאה?
 

רק הוא!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
למה להכניס אותם לטיגון עם הנייר אפיה? מה זה עושה? וזה לא ישרף?
 

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ועוד שאלה, במה אפשר להמיר ברנדי?
והאם ילך שמן קוקוס במקום מרגרינה?
וקמח תפו"א במקום קורנפלור?
חחחחחחח
אני מזכירה לעצמי עכשיו איזו בדיחה שאני מכירה. :p :D 8
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה