TYPE:{programmer}
משתמש סופר מקצוען
מזכיר את נאום השריימל'עךהשר גולדקנופף: ללמוד הרבה יותר קשה מלשרת בצה"ל קרבי! אין מושג סרבנות בתורה - "והגית בו יומם ולילה"
למה לתקוע סכין בעיניים של כולם?
מזכיר את נאום השריימל'עךהשר גולדקנופף: ללמוד הרבה יותר קשה מלשרת בצה"ל קרבי! אין מושג סרבנות בתורה - "והגית בו יומם ולילה"
כמובן ברוח הציניות!השר גולדקנופף: ללמוד הרבה יותר קשה מלשרת בצה"ל קרבי! אין מושג סרבנות בתורה - "והגית בו יומם ולילה"
אוי לא התכוונתי הוא לא באמת אמר את זה!מזכיר את נאום השריימל'עך
למה לתקוע סכין בעיניים של כולם? למה?
השר גולדקנופף: ללמוד הרבה יותר קשה מלשרת בצה"ל קרבי! אין מושג סרבנות בתורה - "והגית בו יומם ולילה"
אוי. נפל לי הלב!!!!!!!אוי לא התכוונתי הוא לא באמת אמר את זה!
וואו!
אני עוקב מהבוקר על המצלמות ברעננה מרכז,
היה שם הפגנה קטנה,
ועכשיו פשוט המצלמה נעלמה ! אין את המצלמה הזאת! הזיה!
תיקיית מצלמות
www.iroads.co.il
המשטרה פנתה לנתיבי ישראל על מנת שיסגרו את המצלמות
ברוכים הבאים לדיקטטורה
נכון מאוד!לחרדים יש אינטרס משמעותי בקידום הרפורמה כדי לאפשר חקיקה שתעגן את זכויות החרדים שנרמסו במגוון נושאים כגון: חמץ בפסח, גיוס ושבת
ישי כהן: יצחק גולדקנופף התנגד הבוקר לעצירת החקיקה, רק כשהבין שאריה דרעי ומשה גפני דוחפים לעצירה, הוא הסיר את ההתנגדות.באמת החרדים (דרעי וגפני ) לא מתעקשים על הרפורמה.....
התקשורת מנסה להפנות ללא הצלחה בדיוק בגלל הסיבה הזו!לאלה החושבים שאם החרדים יביעו דעה בעניין, אז האש תופנה נגד החרדים, הריני להזכיר לו-
שהאש כבר מופנית לעבר החרדים כמה ימים,
ולאלה הטוענים שאף רב לא יצא בהודעה בעד הרפורמה,
קודם כל הרבנים גם לא יצאו בהודעה בעד פתיחת בתי כנסת בין השעות 24:00 ל 16:00 בצהריים,
דבר מובן מאליו לא צריך להודיע, נקודה,
וגם (וזה העיקר) שזה לא נוגע בעניינם זוהי לא שאלה הלכתית או הנהגתית,
יש כבר את האלה שעושים את האבודה אז למה להתלכלך,
אין אפשרות אמיתית להעריך לפני.....מישהו יודע מה קורה בהפגנה?
כמה הערכת הנמושטרה?
וכמה של ערוץ 14?
אני מתכוין כמה נוכחים במקום כבראין אפשרות אמיתית להעריך לפני.....
בעקבות העומסים וזרימת האלפים – הפגנת הימין תתחיל בשעה 19:00אני מתכוין כמה נוכחים במקום כבר
יש קיטנה ושמה כנסת ישראל ומנהלת אותה גב' אסתר חיות והסייעת גב' ביהרב מיהרהאם מישהו יואיל לומר לי,
מתוך כל משפטי הבדיחותא/ חצי בדיחותא/ אמת:
יש קייטנות?
בעירייות שלא שבתו אין שום סיבה שלא יהיהאם מישהו יואיל לומר לי,
מתוך כל משפטי הבדיחותא/ חצי בדיחותא/ אמת:
יש קייטנות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: