הזמנתי קרוב ל-10 זוגות, עוד לא קרה לי שלא הייתי מרוצה.נראה לי שהבעיה היא לא בחברה אלא במוכר...
יכול להיות נעלים שכבר ישבו בחנות זמן ארוך או במחסן חם בתנאי אכסון לא נאותים מתבלים מהר יותר.
ולכן יש את המרוצים מאד לאומת המאוכזבים מאד
הזמנתי קרוב ל-10 זוגות, עוד לא קרה לי שלא הייתי מרוצה.נראה לי שהבעיה היא לא בחברה אלא במוכר...
יכול להיות נעלים שכבר ישבו בחנות זמן ארוך או במחסן חם בתנאי אכסון לא נאותים מתבלים מהר יותר.
ולכן יש את המרוצים מאד לאומת המאוכזבים מאד
מוזר מאוד אף פעם לא נתקלתי בזה.נכנסתי למידה9XW הרצויה לי וזה מופיע שם
אפשר קישור לבריכה?@מוריה אסתר תודה
אני גם הזמנתי ומאוד מאוד מרוצה, ממש מחיר חינמי, חבל שהמבצע נגמר!
כיסוי לבריכה הייתי ממליץ לנסות לחפש בעלי אקספרס, מצרף קישור, תקנו לפי הקוטר.
אני יקנה לקראת הקיץ הבא, עכשיו חורף פחות עושים בריכות
כיסוי לבריכה
כמה חודשים, זה כרית די רכה.לגבי הכריות נראה בביקורות שהיה איזה שינוי מתישהו באיכות של הכרית
יש לכם את זה ממזמן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: