פה פתחתי חשבון, אני נכנסת ואני מחוברת
איפה אני יוצרת את הקישור השיווקי שלי?
ממש תודה!
פה פתחתי חשבון, אני נכנסת ואני מחוברת
אם אתם מחוברים וזה מופעל אמור להיות בצד שמאל למעלה כתוב טקסט, מצרף תמונה, תלחצו על זה, ואז תקבלו לינק שיווקי.פה פתחתי חשבון, אני נכנסת ואני מחוברת
איפה אני יוצרת את הקישור השיווקי שלי?
ממש תודה!
המלצה אישית של שנים, נעליים פשוט מעולות וחזקות (לדעתי ברמה יותר גבוהה מרוקפורט)
2 דגמים נוחים מאוד מנסיון, אפשר למצוא זוג ב-200 ש"ח בלבד (בארץ מחירם למעלה מ-300)
אם אתה רוצה באמת את דעתי המדוייקת, קבל.מצטרף בהחלט להמלצה, ותרשה לי לתקן אותך בזמנו כשרשת קלראקס עוד הייתה פעילה בארץ (ביבוא של נעלי נמרוד) מחיר זוג יכל להגיע לכ700 ש"ח.
ולפני מספר שנים הייתי בבורו פארק ונכנסתי לחנות נעליים ושאלתי אותם על מה הם הכי ממליצים, והם אמרו "קלארקס".
מצטרפת לדעהאני לא נהניתי מקלארקס, אחרי כמה זמן הפסקתי ללבוש אותם בגלל חוסר הנוחות של הנעל, הם מאוד נוקשות.
ידוע שנעליים זה אישי, כל אחד והמבנה שלו.מצטרפת לדעה
קניתי פעמיים (באמזון נראה שהאמריקאים ממש אוהבים את קלארקס) ושני הזוגות לטעמי נעליים ממש בינוניות. לא מתקרבות לנעלי נוחות.
(לשבחם ייאמר שעלו חצי ושהנעליים מאוד יפות)
אני תמיד חושדת של גברים דואגים יותר על הנוחות (ולנשים על הניראות).ידוע שנעליים זה אישי, כל אחד והמבנה שלו.
בכל אופן אני מאוד מפונק בענין, וסובל מנעליים שאינם מתאימות, למשל נעלי CAT לא יכול ללבוש, גורם לי לכבאים עזים, ונעליים כמו פאקו מילן האלגנטיות מאן דכר שמיה, אין מצב שאני אלביש אותם, אני פשוט לא יוכל ללכת, ודוקא קלארקס מתאימות בול, גם נוחות וגם אין כאבים.
שימו לב שאני פרסמתי נעליים עם סולייה שטוחה גומי שזה סוג של נעלי ספורט, יתכן שאתם מדברים על נעלי אלגנט עור וכד' כך שהנסיון שלכם היא עם נעלים בכלל מקטגורייה אחרת.
אם תוכלו לשלוח לינק לדגמים שהזמנתם, אשמח.
ברור שגברים חשוב להם הנוחות, ולא מוכנים לסבול בשביל זה.אני תמיד חושדת של גברים דואגים יותר על הנוחות (ולנשים על הניראות).
לא מצליחה להעתיק לינק, משהו בשיתוף של אמזון תמיד מסורבל
יש רק תמונות
צפה בקובץ המצורף 1762459צפה בקובץ המצורף 1762460
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: