קניתי את הדגם הזה בדיוק לפני שנה להורים שלי, עובד מעולה בארץ.אשמח לעזרה:
האם הטלפון אלחוטי הזה מאמזון מתאים לשקע בישראל?
ואם לא יש המלצה למתאם מתאים או שלא יעזור?
תודה!
Amazon.com: Panasonic KX-TG833SK טלפון אלחוטי Link2Cell עם סיוע קולי ומכונת מענה = 3 שפופרות : מוצרים למשרד
Amazon.com: Panasonic KX-TG833SK טלפון אלחוטי Link2Cell עם סיוע קולי ומכונת מענה = 3 שפופרות : מוצרים למשרדwww.amazon.com
מתאם פשוט (2 שקל), לא מעבר.והתקע שלו מתאים לארץ?
או שהיה צריך מתאם?
אם כן איזה מתאם קניתם?
למה לא יורד לי ל 0 ?שעונים ב80% הנחה - תקף עד היום בלילה (שימו לב שהשעון הלבן יש עליו גם הנחה של 8$ לבעלי מועדון PRIME ואי לכך לחברי המועדון מחירו בקופה יהיה 0$
למה לא יורד לי ל 0 ?
הזמנתי הגיע היום עם שליח.מכונת איטום וואקום למזון ב70% הנחה (זרם חשמל מתאים ל220V) - תקף עד 15.12
הזמנתי הגיע היום עם שליח.
תקע אמרקאי וכתוב על המכשיר 100-120V מה כדאי לעשות?
אני בהתכתבות עם המוכר בתקווה שיפתור את זה.קודם אני מתנצל, רשמתי זאת כי כך היה כתוב בעמוד המוצר....
צפה בקובץ המצורף 1033137
וכן אחד הקונים רשם כך
צפה בקובץ המצורף 1033136
יש ממירי מתח שמתאימים את כל המכשירים בזרם אמריקאי (וגם בזרם גבוה) לשימוש בארץ כגון הממיר הזה (ל"ש) רק שזה לא מתאים למכשירים עם בטריה ורכיבים אלקטרוניים רגישים מדי כגון מקדחה.
ותנסי לדבר בצ'אט עם שירות הלקוחות ואולי יסכימו לתת החזר מסוים לקנות את הממיר הנ"ל כי יש כאן טעות פטלית במאפייני המוצר.
איזה סגנון? ספורט? אלגנט?מחפש קישור לשעון טוב לגבר
אלגנטאיזה סגנון? ספורט? אלגנט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: