1. לא מצאתי אפשרות כזה, אבל יש את "החנויות האהובות עלי" שאפשר להוסיף לשם כל פעם חנות.3 שאלות:
- איך אפשר לחפש באליאקספרס לפי חנות?
- האם ואיך אפשר לבדוק את כל המשלוחים בלחיצת כפתור [או שתיים], ולא כל מס' מעקב בנפרד?
- עריכה: בעצם, עוד שאלה: איך אני יכולה לבחור יחידת דואר שקרובה אלי לבית אם לא קיבלתי מייל מדואר ישראל?
תודה על הפירוט!1. לא מצאתי אפשרות כזה, אבל יש את "החנויות האהובות עלי" שאפשר להוסיף לשם כל פעם חנות.
2. אין אפשרות כזאת, אבל יש אתרים שאפשרי. למשל טראק17, אני מכניס רשימה, ושומר את הדף בסימניות, וכל פעם שיש שינוי אני שומר מחדש, וכל הרשימה נשמרת ורואים את העדכון האחרון, ובקליק על השורה פותח את הפירוט,
מצורף צילום מסך בסוף
ובאתר packageradar זה גם נשמר אוטומטית [אם מכניסים את המייל] וגם שולח עדכון למייל כשיש, ואפשר גם לתת שם לכל מס' מעקב, וככה יותר קל לזהות את המוצר לגבי המשלוח
3. ניסיתי לברר כמה פעמים ולא מצאתי אולי יש מישהו שיודע, אני ישמח גם לדעת
זה הצילום מסך, בצד ימין יש משבצת שאפשר לערוך להוסיף ולמחוק מספרי מעקב:
צפה בקובץ המצורף 949983
נמל תעופה?הבנתי שסגרו נמל ענק בסין בגלל חולה קורונה
מה אומרים, לא להזמין יותר?
אני מתבאסת לגמרי! היום החלטתי אני פעם ראשונה מזמינה מאלי אקספרס, יושבת שעות על האתר, שעות על ההמלצות, בוחרת דברים מהממים במחירים אפסיים - אני רוצה לשלם והוא מסבך אותי עם סיסמאות וכניסה לחשבון אחרי שהסתבכתי החשבון שלי נחסם וכן כל הסל קניות לא נמצא!!! איך אני משחזרת את הסל ואז איך אני מבצעת רכישה הזמנה ותשלום - אשמח לעצות מהמנוסים (חפרתי כבר באשכול הזה וכל מה שניסיתי רק הביא אותי לשלב יותר גרוע) אשמח להדרכה איך לעשות בדיוק.
תודה
לא ידעתי אם לצחוק או לבכות מההודעות שלך, פשוט עברתי את אותו סיוט לא מזמןומה בדיוק הוא רוצה ממני עם "החלק מסך לאימות" זה משבש לי כל הזמן.
חשבתי שאני סתומה כבר... אולי תחכימי אותי איך מוצאים מוכר בטלפון?לא ידעתי אם לצחוק או לבכות מההודעות שלך, פשוט עברתי את אותו סיוט לא מזמן
הדבר ה-י-ח-י-ד שעזר זה איש טוב מהחנות 'שלנו' [שאנחנו לקוחות קבועים שלו] שהסכים לקבל את ה-SMS ואמר לנו מה הקוד
הוא היה סבלן
חפשו אחד כזה ובהצלחה רבה רבה!!!!
אני מתבאסת לגמרי! היום החלטתי אני פעם ראשונה מזמינה מאלי אקספרס, יושבת שעות על האתר, שעות על ההמלצות, בוחרת דברים מהממים במחירים אפסיים - אני רוצה לשלם והוא מסבך אותי עם סיסמאות
למה מסבך עם סיסמאות??ומה בדיוק הוא רוצה ממני עם "החלק מסך לאימות" זה משבש לי כל הזמן.
זה וודאי - העניין הוא שפתחתי חשבון חדש ואחרי שכתבתי סיסמא שנוחה לי והכל, לא תפסתי את החלק של החלקת מסך לאימות ותוך דקה הוא חסם לי את החשבון זמנית. אמרתי אני אנסה מחשבון גוגל נוסף ואז הוא כעס כמו שאף אחד לא כעס עלי מעולם - חשבון חשוד וכו' והוא כבר לא מאפשר לי לנסות כלום מהכתובת IP שלי. ועכשיו אני מסובכת איך אני מוצאת חזרה את הסל (מצאתי את המוצרים אבל במחירים יותר גבוהים וחבל לי)למה מסבך עם סיסמאות??
בסה"כ זה נועד לביטחונכם, תחשוב שמישהו יודע קצת פרטים עליך וככה נכנס לחשבון ומבצע הזמנות, ועד שתגלו את זה, אולי יהיה מאוחר,
תנסי אולי באיש את רעהומישהו יוכל לעזור לי לקבל sms דחוף???
לא צריך לתרגם להם, גם להם יש גוגל טרנסלייט, ולפעמים אפילו הם כותבים לך בעבריתאני פעם תקשרתי איתם והיה מאד קשה גם לתרגם וגם לענות להם
אפחד לא יודע???איך בצאט עם נציג מגיעים לנציג אנושי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: