וויינער יואל
משתמש מקצוען
בקישור זה שאילתת חיפוש מטען, לפי מספר מעקב, אמור להיות רשום פרטים וכן פרטים על החברה המטפלתלוותר על 800 ש"ח או שיש כאן מישהו שיכול לעזור?
בקישור זה שאילתת חיפוש מטען, לפי מספר מעקב, אמור להיות רשום פרטים וכן פרטים על החברה המטפלתלוותר על 800 ש"ח או שיש כאן מישהו שיכול לעזור?
לגבי משלוח
כתוב לי: האיסוף נכשל,
וקיבלתי הודעה במייל שיש בעיה במכס,
מה עושים?
בקישור זה שאילתת חיפוש מטען, לפי מספר מעקב, אמור להיות רשום פרטים וכן פרטים על החברה המטפלת
וואווו תודה ענקית!!!!!בקישור זה שאילתת חיפוש מטען, לפי מספר מעקב, אמור להיות רשום פרטים וכן פרטים על החברה המטפלת
גם אני! התחלתי להתייאשאני לאחרונה עם אימות שלא נגמר.
אופניים, אוטובוסים, מכוניות, רמזורים
ורק בסססססססוף זה נכנס
כשהמשלוח בדרך אפשר לשנות את היעד בדואר ישראל https://israelpost.co.il/shifting/?barcodeהשיוך לנקודה קשורה לדואר ישראל, ולא לחנות השולחת,
פעם זה קרה לי גם, ופניתי אליהם ואמרו שזה עובד לפי שיקולים שלהם והיום כבר יש עוד נקודות מסירה באיזור שלי והכל מגיע ממש קרוב לבית
וואי גם אני פשוט תסכולאני לאחרונה עם אימות שלא נגמר.
אופניים, אוטובוסים, מכוניות, רמזורים
ורק בסססססססוף זה נכנס
שילמת את המכס?לוותר על 800 ש"ח או שיש כאן מישהו שיכול לעזור?
עדיין לא, זה מה שאני מנסה לעשותשילמת את המכס?
לדעתי סתם מספר. כמו בהקמת הו"ק בחשבון בנק.עדיין לא, זה מה שאני מנסה לעשות
אשמח לעזרה!
נכנסתי לקישור הזה -
https://shaarolami-query.customs.mof.gov.il/CustomspilotWeb/he/UrlHash/CargoSearch?hash=sRk54Mq9lYf7TglXp6CPt2P+9oDBoGxGJelEiRX1teiSnfcsdem8bdS2wSmBYSmucy6moO30JTwy3B~Z5Apw+Wg41ayZQ3WYcrcYq0nw5xYv6R41LCSZSPrpX4KoODpp
אבל אין לי מושג מה למלא במספר אסמכתא
לא קיבלתי מייל מהם.לדעתי סתם מספר. כמו בהקמת הו"ק בחשבון בנק.
ממתי המכס הוא דרך האתר של רשות המיסים?
אני תמיד מקבלת קישור לאתר של חברת השליחויות
תפתחי סיכסוך.לא קיבלתי מייל מהם.
ניסיתי להכניס את כל סוגי המספרים וזה מה שקיבלתי-
צפה בקובץ המצורף 1798889
נראה לי נתייאש מזה וזהו...
אצלי כתוב 22 חוות דעתמשאבת חלב לבישה - להיט!
4.9 1303 חוות דעת ౹ 5,000+ נמכר
ק.ש.לביש משאבת חלב אמא ותינוק אספקת שד משאבת שד חלב החליבה וחליבת מכונת באופן מלא אוטומטי משאבת חלב - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ואצלי 143:אצלי כתוב 22 חוות דעת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: