זהו שההשמנה בוטלה לפני כשבוע ועדיין לא ראיתי החזראין מה לעשות, אם כבר שילמת הכסף יחזור אוטומטי.
וכשכתבתי למוכר הוא שלח לי קישור לTRACK אבל הקישור לא תקין....
מה עושים במקרה כזה?
גם אין לי אופציה לפתוח סכסוך
זהו שההשמנה בוטלה לפני כשבוע ועדיין לא ראיתי החזראין מה לעשות, אם כבר שילמת הכסף יחזור אוטומטי.
האם ההזמנה בוטלה בעלי אקספרס או רק בפרטי מעקב?זהו שההשמנה בוטלה לפני כשבוע ועדיין לא ראיתי החזר
וכשכתבתי למוכר הוא שלח לי קישור לTRACK אבל הקישור לא תקין....
מה עושים במקרה כזה?
גם אין לי אופציה לפתוח סכסוך
מה זאת אומרת כאילו איפה אני בודקת?האם ההזמנה בוטלה בעלי אקספרס או רק בפרטי מעקב?
האם בפרטי ההזמנה קיימת או סגורה? בפרטי המעקב האם כתוב מבוטל או שכבר יש מס' מעקב חדש.מה זאת אומרת כאילו איפה אני בודקת?
תדה רבה
בדרך כלל מספיק השם ללא מס' משלוח.יש לי מספר מעקב של משלוח מאלי שרשום לי שמוכן לאיסוף אך אין לי מושג איפה אני אמורה לאסוף אותו, בדר"כ אני מקבלת מספר מדף למייל, הבעיה היא שגם כשאני מכניסה בדואר ישראל את המספר מציין כי אין מידע על משלוח מדלת לדלת.
בימים האחרונים גם קיבלתי הודעה קולית ממספר מסויים שיש לי משלוח בחנות מינימרקט משהו רחוק ממני, (פשוט בדר"כ אני מקבלת ליש חסד, ליד מקום מגורי), אין לי בעיה לגשת לשם הבעיה שנתנו לי 2 קבוצות מספרים ללא אותיות לועזיות, איך אני יכולה לדעת האם זה קשור באמת למשלו, והאם יתנו לי את המשלוח רק ע"י כך שאתן להם מספר (ללא אותיות כלל).
אשמח לעזרה מהמומחים.
תודה מראש!
מסתבר שזה המשלוח המדובר.. מה המספר אנסה לבדוק.ואיך אני באמת יודעת אם הטל' שקיבלתי מדבר על המשלוח?
יעזור אם אכתוב פה את המספר, ומשהו יוכל לדעת אם זה באמת טל' של חברת משלוחים?
זה ממש מוזר, בכל המקומות שאפשר להזין את מספר המעקב, מציין לי ממתין לאיסוף, אך אין מקום איסוף!
מה עוד אפשר לעשות כדי לדעת את מקום האיסוף?
קודם תתקשרו למס' 0799691123 ולשמור את מס' המשלוח ואז לבדוק כאן להכניס את המספר טלפון שקיבלתם את ההודעה על המשלוח. (מגיע הודעת אימות קולית לטלפון כשר)0799691123 - זה המספר שממנו קיבלתי את ההודעה
תודה רבה רבה!
האם בפרטי ההזמנה קיימת או סגורה? בפרטי המעקב האם כתוב מבוטל או שכבר יש מס' מעקב חדש.
צפה בקובץ המצורף 936807צפה בקובץ המצורף 936810
צפה בקובץ המצורף 936811
ההזמנה לא בוטלה רק מס' המעקב, אמור להתעדכן בעוד כמה ימים וגם אם לא המוכר שלח מחדש עם המס' מעקב שהוא נתן, תעכבי אחרי המס' מעקב החדש ובמקרה שהחב' לא מגיעה כמובן ניתן לפתוח סיכסוך.צפה בקובץ המצורף 937004
זה מה שמראה לי ואין מספר מעקב חדש
אבל בצאט המוכר כותב לי מספר מעקב ואומר לי שזה החדש אז למה הוא לא משנה פה?
תודה רבה כ"כ נלחצתי שפתחתי סכסוך יש אופציה לבטל אותו?ההזמנה לא בוטלה רק מס' המעקב, אמור להתעדכן בעוד כמה ימים וגם אם לא המוכר שלח מחדש עם המס' מעקב שהוא נתן, תעכבי אחרי המס' מעקב החדש ובמקרה שהחב' לא מגיעה כמובן ניתן לפתוח סיכסוך.
כמובן כנסי לסכסוך ושם יש אפשרות של בטל סכסוך, ועד 90 יום מההזמנה ניתן לפתוח שוב סכסוך.תודה רבה כ"כ נלחצתי שפתחתי סכסוך יש אופציה לבטל אותו?
כל זמן שהמוכר לא שלח את ההזמנה, ניתן לבטל בפרטי ההזמנה וכמובן אם המוכר לא ישלח זה יתבטל אוטומטי רק שהמוכר מעדיף שזה יתבטל ע"י הלקוח בגלל שזה פוגע לו בציון של החנות!אשמח לעזרה
קיבלתי הודעה מהמוכר שאין לו אפשרות לספק את המוצר
ומבקש שאבטל את ההזמנה [לא ממש ברור לי, כי זה מתורגם...]
אין לי אפשרות כזו [כנראה עבר הזמן עד שראיתי את ההודעה]
איך מקבלים החזר כספי או מה צריך לעשות?
תודה
עריכה:כל זמן שהמוכר לא שלח את ההזמנה, ניתן לבטל בפרטי ההזמנה וכמובן אם המוכר לא ישלח זה יתבטל אוטומטי רק שהמוכר מעדיף שזה יתבטל ע"י הלקוח בגלל שזה פוגע לו בציון של החנות!
צפה בקובץ המצורף 937857
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: