איפה בדיוק?
איפה בדיוק?
תמיד אפשר לנסות לפתוח סכסוך, לא מאמין שיקבלו את זה.איפה בודקים את זה?
ולפתוח סכסוך יעזור?
אכן מעצבן, אבל בלי אישור שלו לביטול ההזמנה, היא לא מתבטלת.הענין הוא ששתי דקות אחרי כבר שלחתי למוכר הודעה
גדול!!!
יש לי אפשרות כזאתתמיד אפשר לנסות לפתוח סכסוך, לא מאמין שיקבלו את זה.
בודקים בדף המוצר, תחת הכפתור הוסף לסל אם יש סימון של החזרה בחינם, כך -
צפה בקובץ המצורף 925058
אכן מעצבן, אבל בלי אישור שלו לביטול ההזמנה, היא לא מתבטלת.
ההחזרה חינם היא עד 15 יום מקבלת המוצר (או סיום זמן ההגנה), לא משעת ההזמנה.יש לי אפשרות כזאת
אבל א', עברו יותר מ15 יום מביצוע ההזמנה.
ב', פתחתי את זה ולא רואה משהו מיוחד. איך אני פותחת מחלוקת כמו שכותבים שם?
העלתי את הצילמוסך,לפי מה שהם כותבים במייל, נראה שיש להם מידע שהחבילה אכן הגיעה לסניף שלכם, בדקתם באתרי מעקב נוספים חוץ מבדואר ישראל?
אם אין מידע באתרים הנוספים, העלו בסכסוך צילומסך (באנגלית) שמראה שאין מידע על החבילה.
ראיתי שכן, לאחרונה קרה לי כמה פעמים שקיבלתי למייל הודעה:לרב לא מקבלים מאלי אקספרס הודעה על חבילה,
נסו בדואר ישראל, בצ'אט או טלפוני 171.איך אני יודעת איפה החבילה נמצאת?
יש איך לתקשר עם דואר ישראל?
ניסיתם למחוק קבצי קוקיס?אני יודעת, אני יודעת שזה נושא נדוש
אבל אני מאוד מתוסכלת, היינו כבר בדואר ולקחנו מספר הזמנה לא נכון [הארוך עם מלאאא ספרות]....
בכלליות אין לי גישה לחשבון שלי בעליאקספרס, פתחתי מייל במיוחד וגם הוא לא נגיש
אני עוברת לעמוד המצורף
בבקשה עיזרו לי פליז!!!
כןניסיתם למחוק קבצי קוקיס?
תקין בהחלט כתוב לך בדף ההזמנה תוך כמה זמן ישלח ההזמנה.ביצעתי 2 הזמנות שונות לפני חמישה ימים ההזמנות עדיין ממתינות לשליחה.
הזמנה אחת של חיקוי מותג גלוי, ואחת חיקוי מותג-מוצר מוסתר,
האם תקין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: