יש את האיזור האישי הזה שצריך בשבילו sms ואם אין אז בעיקרון זה אמור לצלצל...יש כיום דרך לבחור נקודת חלוקה של צ'יטה למי שאין ווצאפ?
יש באתר הרגיל שלהם, בצד ימין למטה תור צ'אט, זה פיילוט כזה, אבל לפעמים עובד טוב.לא נשלח
יש עוד דרך? מייל? באתר?
תודה לך על המענה.
כל עוד זה לא נשלח ניתן להחליף כתובת, אחרת אפשר להיעזר במוכראווווופס,
סיימתי הזמנה, שילמתי אישרתי.
וגיליתי שהזמנתי לכתובת לא נכונה. (נשאר על ההזמנה האחרונה והולך להשלח למישהו שביצעתי עבורו הזמנה בעיר אחרת בכלל....)
יש מה לעשות עכשיו?
ראי כאןיש כיום דרך לבחור נקודת חלוקה של צ'יטה למי שאין ווצאפ?
זה נותן לי לערוך כתובת,כל עוד זה לא נשלח ניתן להחליף כתובת, אחרת אפשר להיעזר במוכר
זה באמת בעייתי מאוד, תפני למוכר תשאלי אותו מה הסיפור, לפעמים המוכרים מפצלים הזמנות ושולחים בנפרד אז הוא ייתן לך קישור מעקב אחר.מה אני אמורה לעשות אם קבלתי חבילה וחסר לי בה פריט.
כתוב שהיא נמסרה והוא לא נותן לי לבקש החזר כספי כי הוא טוען שקיבלתי את המוצר...
תכתבי למוכר, הוא יכול לשנותזה נותן לי לערוך כתובת,
זה נותן לשנות שם, טלפון וכתובת, בלי אפשרות לשנות עיר.
בשלב האחרון לפני התשלום, יש אפשרות לבחור איזה קופונים להשתמש, ע"י לחיצה על החץ ליד סיכום הקופונים, ואז נפתח רשימה של קופונים, ואפשר לבחור באיזה להשתמש, או לא השתמש בכללאני עושה הזמנה מאלי אקספרס,
יש לי קוד קופון שמישהי שלחה לי (כנראה שיוקי)
תכלס' זה ביטל לי הנחות שהיה לי גם ללא קופון ויוצא לי לשלם 52 ש"ח יותר,
ועכשיו הקוד קופון שם, אני מנסה לבטל אותו ולא רואה איפה אפשר, אשמח לעזרה איך לבטל אותו
ניסתי לסגור את האתר להדליק הוא התקבע שם....
אני גם בדקתי אתם אבל הם עונים אותו דבר שיש להם שיקולים משלהם...השיוך לנקודה קשורה לדואר ישראל, ולא לחנות השולחת,
פעם זה קרה לי גם, ופניתי אליהם ואמרו שזה עובד לפי שיקולים שלהם והיום כבר יש עוד נקודות מסירה באיזור שלי והכל מגיע ממש קרוב לבית
לצערי, ניסיתי כמה פעמים לפנות אליהם ולא עזר שום דבראני גם בדקתי אתם אבל הם עונים אותו דבר שיש להם שיקולים משלהם...
יש משהו לעשות בנידון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: